in

Dit moet een pretpark voorstellen.. Kinderen schaatsen over dode vissen..

Een ijsbaan in Japan heeft haar deuren moeten sluiten na een storm van kritiek. De ijsbaan heeft namelijk een ‘bijzonder’ extraatje: er zitten bevroren vissen in het ijs.

1

Het gaat om pretpark Space World,  in de West-Japanse stad Kitakyushu. Het pretpark bestempelde het ‘IJsaqarium’ tijdens de opening ervan nog als een wereldprimeur. Bezoekers schaatsten er over een 250 meter lange ijsbaan, met ingevroren zeedieren als krabben, makrelen en haringen net onder het oppervlak.

Lees ook  Visser gooit hengel uit en schrikt als hij angstaanjagende ‘buitenaards wezen’ vangt

2

Die vijfduizend vissen en schaaldieren waren door het pretpark ingeslagen bij een lokale vismarkt. Dit is toch pure dierenmishandeling? Het was de bedoeling dat de aanblik van de verstijfde makrelen, garnalen en soortgenoten bezoekers moest zich doen wanen op een ijszee. Bij veel mensen schoot dit echter in het verkeerde keelgat.

Lees ook  Graatmagere en vieze hond binnengebracht bij dierenopvang: ‘baasje werd aangesproken’.

ad_227412119-e1480342057456

Er werd een online petitie gestart om te zorgen dat pretpark Space World in de stad Kitakyushu in het zuidwesten van Japan de lugubere ijsbaan zou sluiten. Veel mensen noemen het ‘vissenkerkhof’ waarop geschaatst kan worden ’wreed’, ‘immoreel’ en ‘vreemd’.

Ze stuurde per ongeluk een pikante “ondergoedselfie” naar de klant… Toen hij de foto zag moest hij lachen!

Het gaat vriezen vannacht: HIER SNEL 1O TIPS VOOR JE AUTORAMEN!