in

Dit was het laatste wat ze tegen haar ex zei. Daarna schoot hij haar en zeven vrienden dood

Meredith Hight (27) en Spencer Hight (32) waren zes jaar getrouwd, toen zij een punt achter de relatie zette en de scheiding aanvroeg. Het koppel uit Texas ging uiteen en dat was een beslissing waar Spencer niet mee kon leven.

Meredith had de scheiding in juli dit jaar aangevraagd. Tegen haar ouders bekende ze dat Spencer fysiek agressief gedrag vertoonde. De man zou bovendien met een drankprobleem kampen sinds hij zijn werk verloor.

Lees ook  Dierbaar sieraad gestolen bij straatroof van bejaarde vrouw met rollator

Toen de twee onlangs officieel weer apart gingen wonen, moet er iets geknapt zijn bij Spencer. Op een avond die een feestje moest worden, het eerste dat Meredith alleen organiseerde, sloeg hij genadeloos toe. Meredith had een hoop vrienden uitgenodigd om samen gezellig naar een sportwedstrijd te kijken. Maar diezelfde avond trok Spencer naar haar woonst en vermoordde hij zijn ex-vrouw en zeven genodigden. Een negende slachtoffer werd zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd.

Lees ook  Vrouw is 35 jaar lang bedlegerig en heeft constant pijn. Dan ontdekt de familie eindelijk de afschuwelijke reden hiervoor

Een getuige hoorde hoe Meredith smeekte voor haar leven. “Moest je dit echt doen?”, vroeg ze, vlak voordat hij haar vermoordde. Spencer werd niet lang na de aanval uitgeschakeld door een agent. Het vuurwapen hing nog aan zijn riem. Bij een huiszoeking werden in zijn appartement heel wat munitie en drugs aangetroffen.

Hij Vult Een Stuk Brood Met Ei, Kaas En Ham. Minuten Later? Dit moet Je Proberen!

Toen ze 8 weken zwanger was, ontdekte ze dat haar man haar bedroog. Dit was haar reactie