in

Dit wordt gekker en gekker.

Er bestaat een gezegde dat er niets beter is dan liefde op het eerste gezicht. Maar wat gebeurt er als je zicht verdubbeld wordt? Dat is precies wat er gebeurde toen Joshua en Jeremy Salyers (34) eerder dit jaar de zusjes Brittany en Briana Deane (32) ten huwelijk vroegen. Nu veroorzaken de stelletjes met hun ongewone huwelijksceremonie schokgolven op het internet. Wie had gedacht dat identieke genen het geheim zijn voor een perfect huwelijk?

Hun romantisch verhaal begon toen Brittany en Briana de broertjes Salyers vorig jaar zagen op een tweelingenfestival. Het “Twins Day” festival is een bijeenkomst voor biologische tweelingen en andere meerlingen dat elk jaar plaatsvindt in Twinsburg in Ohio. Sinds 1976 reisden er duizenden meerlingen naar Twinsburg om hun genetische eigenschappen, gelijkaardige achtergronden en unieke band te vieren die alleen tweelingen kennen. Een van de beste dingen van het festival is dat de tweelingen jong en oud allemaal hetzelfde gekleed zijn. Dat betekent dat je honderden mensen ziet in bijpassende outfits.

Lees ook  Mama heeft een raar gevoel als ze zwanger raakt. Dan ziet de verpleegster de echofoto en GILT!

Van zodra ze Joshua en Jeremy op het festivalterrein zagen, wisten ze dat er iets anders aan hen was. “We zagen hen van ver en we dachten dat het gewoon erg knappe jongens waren.” De groep raakte snel aan de praat en de rest was geschiedenis! Ze verloofden in februari in Twin Lakes in Virginia waar Joshua en Jeremy de identieke tweelingen ten huwelijk vroegen. Om het nog meer speciaal te maken, besloten ze om te trouwen op het festival waar ze elkaar precies een jaar voordien leren kennen hadden.

Lees ook  Elvis’ zelfgeschreven zelfmoordbrief na 40 jaar ontdekt – de woorden breken mijn hart

LEER HIERONDER MEER OVER DIT PRACHTIGE HUWELIJK EN DEEL DIT MET JE VRIENDEN!

Zware tijden voor zangeres Anouk: ‘Wat ga ik je missen…’

De moeder van een zeven maanden oude baby die door het ziekenhuis doodverklaard was, ontdekte dat het kleine meisje nog ademde tijdens haar eigen begrafenis.