in

Dj Tiësto (51) wordt vader

Dj Tiësto en zijn 28 jaar jongere vrouw Annika verwachten binnenkort hun eerste kindje. Op Instagram maakt de dj het blijde nieuws op een prachtige manier bekend.

Tijs Verwest, zoals de wereldberoemde dj echt heet, laat zien hoe hij via FaceTime een echo krijgt te zien. “In deze lastige tijden is dit de manier waarop ik mijn dochter voor het eerst zag via FaceTime,” schrijft hij erbij.

Lees ook  Zó zien de onbekende broer en zus van Gerard Joling eruit!

Hij wordt door veel van zijn bekende en onbekende volgers gefeliciteerd met het blijde nieuws. Zo schrijft zijn muzikale collega Fedde Le Grand: “Wauw, gefeliciteerd jullie twee!” Ook Lil Kleine feliciteert de dj en Annika. Sergio Herman, die dinsdag zelf gefeliciteerd mag worden met zijn verjaardag, laat ook weten dat hij het prachtig vindt: “Gefeliciteerd! Schitterend.”

Huwelijk
J Tiësto en Annika stapten vorig jaar nog samen in het huwelijksbootje. Op Instagram deelde hij prachtige foto’s van zichzelf en zijn 28 jaar jongere vrouw Annika. Op Instagram schreef hij bij het kiekje: ”Liefde van mijn leven, 21-09-2019.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

In these challenging times this is how I saw my daughter for the first time through Face time! 🤰🏼 @annikaverwest ❤️❤️

Een bericht gedeeld door Tiësto (@tiesto) op

Politieagente gewond na klap met fles bij ruzie in Breda

Tatjana Simic zet oude foto’s van haar in de Playboy online (+foto’s)