in

Dochter laat 96-jarige vader wegrotten in smerig huis met 700 ratten.

Een gemene dochter werd gearresteerd omdat ze haar 96-jarige vader liet creperen in een smerig huis met ongeveer 700 ratten.

Catherine Vandermaesen (65) wordt aangeklaagd wegens ouderenmishandeling nadat het huis waar haar vader woonde in Ojai in California vorige donderdag gecontroleerd werd door sociale werkers en de politie. Vandermaesen en haar 74-jarige zus hadden hen de dag voordien de toegang geweigerd en beweerden dat binnen alles oké was.

De politieagenten waren echter gealarmeerd door de stank van urine, die ze van 10 meter afstand konden ruiken. Toen de agenten eindelijk binnen waren, waren ze geschokt door de smerige staat van het huis. Naast 700 ratten waren er acht honden, twee konijnen, een kat, een papegaai en 55 huisdierratten. Het huis stonk naar de urine en de uitwerpselen.

Lees ook  Deze kruidenrekjes van IKEA kosten slechts 4 euro, moet je zien wat je er allemaal mee kan!

De politie brachten de aan een rolstoel gebonden vader en zijn oudere zus meteen over naar het ziekenhuis. Er werden nog geen verdere verklaringen over hun huidige toestand naar buiten gebracht.

De bejaarde man wordt nu verder verzorgd door de sociale diensten, die ook naar een nieuw onderkomen voor de oudere zus zochten. Ook zij wordt behandeld en wordt gezien als een mogelijk tweede slachtoffer van de verwaarlozing door Vandermaesen.

Lees ook  742.000 kijkers zien hoe ‘verduitste’ Sylvie Meis moeite heeft met Nederlandse taal

Het huis werd onbewoonbaar verklaard.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties.

‘PED0fFIEL’ hakt z’n eigen edele delen af in de gevangenis.

Veel mensen in Nederland zijn verslaafd aan neusspray! Dit zijn de gevolgen….