in

Dochter weigert te ontwaken na een dutje – en de doodsbange moeder beseft de gruwelijke waarheid

Alle ouders maken zich zorgen over hun kinderen, vooral als ze jong zijn.

We zorgen ervoor dat ze niet verdwalen, niet worden blootgesteld aan onnodige gevaren en werken er hard aan om te voorkomen dat ze gezond en vooral niet ziek worden.

Sommige dingen zijn echter niet met het blote oog waar te nemen, en helaas is het mogelijk om een ​​ernstig risico te missen totdat het te laat is.

Dat is de reden waarom moeder Jennifer Abma zo graag het angstaanjagende verhaal deelt met andere ouders van wat haar dochter Anastasia is overkomen.

De meeste mensen weten al hoe gevaarlijk het kan zijn om een ​​huisdier of kind in de zomer in een warme auto te laten.

Elk jaar horen we tal van verhalen van helden die snel handelen en die kinderen of huisdieren redden uit dergelijke situaties.

Het grootste risico om achtergelaten te worden in een warme auto is natuurlijk een zonnesteek, die erg gevaarlijk en zelfs dodelijk kan zijn.

Maar warme auto’s zijn niet de enige plekken waar mensen en dieren last van zonnesteek kunnen hebben.

Jennifer Abma ging naar Facebook om haar angstaanjagende ervaring met haar jonge dochter Anastasia te delen.

Ze hoopt dat haar verhaal mensen twee keer zal laten nadenken, zodat het nooit iemand anders overkomt.

Dit is wat ze te zeggen had:

Lees ook  Mensen dumpen hun zwarte katten omdat ze “er niet goed uitzien op selfies.”

“DIT was mijn avond, dit was het engste moment dat ik me had moeten voorstellen, DIT is een ernstige zonnesteek. Er is niets enger dan dat je je baby niet wakker kunt maken.

DIT is een duidelijk bewijs dat een kind niet in de zon hoeft te liggen om een ​​zonnesteek te krijgen. Het kostte ons 20 minuten om haar wakker te maken, toen de ambulance kwam, kwamen ze met onderzoekers omdat ze niet wisten wat ze konden verwachten, net als ik. ‘

“Dit was het bewijs van hoe snel dingen veranderen.

Anastasia ging liggen voor een dutje, ik had geen idee hoe warm haar slaapkamer was totdat ik haar wakker wilde maken, doordrenkt van zweet, rood gezicht, kokend en niet in staat om haar gedurende 15 minuten te wekken, de ambulance arriveerde sneller dan ik me ooit had kunnen voorstellen en nam haar suikers die 1,2 waren en zou boven de 4 moeten zijn, zij dienden sucrose toe en binnen enkele minuten begon ze duidelijk bang te huilen. “

“Nee, het is niet mijn schuld dat dit haar is overkomen, maar het is moeilijk om jezelf niet de schuld te geven, dit is een les die is geleerd & hopelijk kunnen andere ouders hier iets van meenemen & zorg ervoor dat je de kamers in je huis controleert, want ze kunnen zo zijn gevaarlijk als een hete auto.

Toch beef ik en kan ik me niet voorstellen wat er zou zijn gebeurd als ik haar niet was gaan controleren. We hadden gisteren zeker God aan onze kant en ik ben dankbaar voor de hulpdiensten en Jay die zo snel mogelijk kwam om me bij elkaar te houden. “

Godzijdank dat alles goed eindigde voor Jennifer en Anastasia, maar het is cruciaal om je bewust te zijn van dit soort situaties en de gevaren van een zonnesteek, vooral nu die zomer in aantocht is.

Lees ook  Man vlucht voor politie: ‘Ik had zo’n trek in een hamburger’

Symptomen van hitteberoerte:
Hoofdpijn
Misselijkheid en overgeven
Duizeligheid, irritatie en verwarring
Snelle polsslag
Roodachtige, droge huid

Dit is wat je moet doen bij een hitteberoerte:

Het is belangrijk dat iemand die last heeft van een zonnesteek onmiddellijk zorg krijgt. Breng jezelf of de kinderen naar een koele plaats, meteen. Koel het lichaam af met bijvoorbeeld een natte handdoek.

Zorg ervoor dat je naar een ziekenhuis gaat om voeding en zout in het bloed te krijgen, in de vorm van een infuus.

Wist je dat slaapkamers potentieel net zo gevaarlijk kunnen zijn als warme auto’s?

Deel dit artikel op Facebook om het bewustzijn van zonnesteek te vergroten. Je kunt helpen om een ​​leven te redden!

Zelfgemaakt kaneeldrankje kan je helpen af ​​te vallen

Hun huis zat onder de uitwerpselen, de kinderen werden verwaarloosd en gemarteld, maar: “Mijn Man is fantastisch en ik ben een geweldige moeder”