in

Dochter zette vader met Alzheimer op enkele vlucht omdat ze “klaar met hem was.”

Ouders doorstaan eindeloze harde dagen om door de jaren heen voor hun kinderen te zorgen. Van het eindeloos vervangen van luiers tot slapeloze nachten, en er lijkt nooit een einde te komen aan hun werk.

Onder meer om die reden zou je verwachten dat kinderen ook hetzelfde doen voor hun ouders wanneer ze verzorging nodig hebben.

Dat is iets wat een dochter schromelijk naliet toen ze haar 80-jarige vader met Alzheimer op een enkele vlucht zette – eigenlijk “nergens naartoe.”

De 80-jarige Jerry Ellingsen woonde voordien bij de familie van zijn broer in het zuidwesten van Florida in de VS.

“Niemand wilde hem, dus ik zei, hij is meer dan welkom om hier te blijven”, zei zijn broer. Maar op een dag pakte de bejaarde man, die aan Alzheimer lijdt, zijn spullen en vertrok.

Lees ook  Victor slaat vriendin (26) blauwe oog omdat ze cadeau was vergeten

Jerry belandde zo in het huis van zijn dochter Pamela, maar dat zou niet lang duren. Ze plaatste hem algauw in een hotel en niet lang daarna boekte ze een enkele vlucht voor haar vader, en stuurde hem naar zijn ex-vrouw in Denver, van wie hij al heel lang vervreemd was.

Volgens de partner van de broer van Jerry, wilde Pamela hem gewoon weg omdat ze “klaar met hem was.”

Het blijft onduidelijk waarom deze dochter haar vader zo wreed behandelde. Ze stuurde zijn vrouw een tekstberichtje: “Mijn vader en Corky (de hond) komen morgenmiddag met het vliegtuig aan in Denver.”

Lees ook  Zo maak je 3d sneeuwvlokken van papier. Leuk voor op het raam of in de kerstboom!

Helaas was Jackie de volgende dag nergens te bespeuren en bleef Jerry alleen en versuft achter in de luchthaven.

Toen Jerry arriveerde, had hij inderdaad geen idee waar hij was of wat hij aan het doen was. Gelukkig merkte het personeel van United Airlines de situatie meteen op en belden de politie, die de verwarde man ondervroegen.

Helaas kregen ze weinig antwoorden uit Jerry. De politie probeerde zowel de dochter als zijn ex te bellen, maar die weigerden hem op te vangen. De politie had geen andere keuze dan de oude man naar een ziekenhuis te brengen.

Deel dit bericht als ook jij dit zo schandalig vindt! Onze oudere medeburgers verdienen al het respect van de wereld!

Dokter trekt krioelend insect uit het oor van patiënt.

Meng citroensap en kokosnootolie je doffe haren krijgen hun natuurlijke kleur terug!