in

Dochtertje Monica Geuze en Lars Veldwijk groeit als kool

Zara-Lizzy is geen babytje meer. Het is al bijna een jaar geleden dat Monica Geuze voor het eerst moeder werd van haar dochtertje Zara-Lizzy.

Op 12 juli werd het meisje geboren en ze was het tweede kindje voor Monica’s vriend Lars Veldwijk.

Het meisje wordt binnenkort 1 jaar en in de laatste vlog van Monica kun je zien hoe groot het meisje al is. Monica’s dochter wordt over anderhalve week al 1 jaar oud.

Zara-Lizzy
In de nieuwste vlog van Monica Geuze deelt de brunette, zoals gewoonlijk, weer van alles over haar leven. Iemand die een groot deel van haar leven uitmaakt is natuurlijk dochtertje Zara-Lizzy.

Lees ook  Ernstig gewonde vrouw heeft een verzoek aan agent: „Zou u een foto voor mijn Instagram willen maken?”

Het is dan niet zo gek dat het meisje voorbij kwam in de vlog van haar mama. In een panterprint jurkje wordt het bijna 1-jarige meisje vastgelegd. Het is duidelijk te zien dat Zara-Lizzy al lang geen baby meer is.

In vlogs
Het is voor fans van Monica natuurlijk erg leuk om haar kindje te zien, maar aan Ruud de Wild vertelde de vlogster vorige maand dat ze overweegt om haar dochter niet meer in haar vlogs te laten zien.

Lees ook  ‘Mannen met buikje steeds aantrekkelijker’

“Ik heb toevallig een gesprek gehad met mijn vriend over dat ik erover na zit te denken om haar helemaal niet meer te betrekken in mijn YouTube-video’s”, vertelde ze.

Wel bekent de 24-jarige dat het lastig kan zijn, want Zara-Lizzy maakt nu eenmaal een groot deel van haar leven uit.

Bekijk hieronder de vlog van Monica.

Wat is er aan de hand in Yvon Jaspers’ huwelijk?

Zo haal je de brandharen van de processierups uit je huid