in

Dolfijnen omsingelen zwemmer – wanneer hij naar beneden kijkt begrijpt hij waarom

Een groep dolfijnen kwam te hulp voor een Britse langeafstandzwemmer. Adam Walker was aan het zwemmen in de sterke wateren van Nieuw-Zeeland’s Cook Strait op 22 april toen hij een grote witte haai onder hem zag. Een groep van 10 dolfijnen omringde hem snel en bleef bij hem zwemmen tot de haai wegzwom.

Walker plaatste een dag na het zwemmen de beelden op Facebook. “Ik ben heel blij dat ze me beschermden en me naar huis begeleiden !!!” schreef hij over zijn korte tijd met de dolfijnen.

  Wrede pestkoppen deden haar foto helemaal om de foute redenen viraal gaan. Maar ze heeft gewoon het perfecte antwoord!

Walker, die aan het zwemmen was om de opbrengst voor het non-profit Whale and Dolphin Conservation te verhogen, begon aan de Cook Strait-duik als onderdeel van de Ocean’s Seven, een wereldwijde uitdaging om 7 lange afstanden te voltooien. Hij stak de Cook Strait in 8 uur en 36 minuten over.

Walker heeft de Ocean’s Seven-uitdaging voltooid, nadat hij voorheen het Zweedse Kanaal, de Straat van Gibraltar, Molokai Channel, Catalina Channel en Tsugaru Channel heeft afgelegd. Voor zijn laatste lange afstand heeft hij het Noordkanaal afgelgd, dat Noord-Ierland scheidt van Schotland.

  Zien: is Meghan Markle dan toch zwanger?

Koppel geniet van hun pasgeboren tweeling, dan komt dokter binnen en zegt: “Het spijt me”

Moeder en dochter (11) dood aangetroffen in woning