in ,

Doodmoe verlaat deze moeder haar huis enkele uren. Maar wat haar man ondertussen doet, zal elke vrouw tot tranen toe bewegen.

Voor niemand die buitenshuis gaat werken, bestaat de werkdag uit 24 uren – alleen dan voor huisvrouwen en moeders. En ze worden zelfs niet betaald. Geen wonder dat het voor sommige moeders soms teveel wordt. Ook zij hebben wel eens tijd voor zichzelf nodig. Dat was ook het geval voor Kate Douglas uit Newcastle die een erg zware dag had gehad met haar twee zoontjes.

mama1-1

Ze is doodop en vraagt haar man om enkele uurtjes op de kinderen te passen. Maar haar echtgenoot Scott Douglas doet echter meer dan dat. Hij schreef een emotioneel bericht op Facebook waarin hij zijn waardering voor het werk van zijn vrouw laat blijken:

mama2-1

“Na een harde dag op het werk gaat er niets boven even ontspannen. Soms kom ik thuis en zie ik mijn prachtige vrouw helemaal uitgeput, totaal kapot en overweldigd van de uitdagingen die het moederschap met zich brengt. Anders dan mij heeft ze geen tijd om even de stekker eruit te trekken. Ze kan geen overuren recupereren of ziekteverlof nemen. Geen brugdagen of wettelijke feestdagen voor haar.

Lees ook  Dit is de nieuwe vriendin van Ronnie Flex en ze is HOT!

De uitdagingen houden nooit op. Ze vroeg nooit opslag of keek nooit uit naar een andere baan. Dus als je dag hard was en je je niet gewaardeerd voelt, dit is hoe je dag er echt uitzag vandaag …

mama3-1

Je zonen ontwaakten van hun lekker warme bedjes die door jou heerlijk gewassen en opgemaakt werden. Ze aten een smakelijk ontbijt dat door jou tot in de puntjes was geregeld. Je bracht de oudste vervolgens naar de kleuterschool en troostte hem daar een uur lang omdat hij een moeilijke dag had en je liet hem weten dat mama er altijd voor hem zal zijn.

mama4-1

Dan kwam je terug thuis en bracht de rest van de dag door met onze tweejarige, je probeerde hem op het potje te laten gaan en leerde onze peuter hoe hij een grote jongen moest zijn. Je legde hem neer in zijn bedje om ervoor te zorgen dat hij genoeg energie had om de rest van de dag door te komen. Daarop begon je in het huishouden te werken, huishoudelijk taken en nog eens huishoudelijke taken. Dan ging je de oudste van de kleuterschool afhalen en ging nog eens naar de dokter om ervoor te zorgen dat onze kinderen in goede gezondheid zijn. Je maakte het eten klaar en had voor het eerst vandaag tijd voor een volwassen praatje.

Lees ook  Brandweerman die zijn gezin verloor is wanhopig op zoek naar zijn vermiste hond bij de bosbranden

mama5-1

Dus als jij een slechte dag ziet, zie ik een vrouw die zich nooit ziek meldt, nooit opgeeft en de kracht heeft om naar bed te gaan wetende dat het morgen helemaal opnieuw zal beginnen. Je bent een geweldige moeder. En hoewel dat niet altijd zo lijkt, ben je voor onze jongens het beste in hun leven en we houden van je voor alles wat je doet.”

mama6

Toen Kate het bericht zag, barstte ze in tranen uit: “Ik zat met andere moeders in de kamer en ook die moesten huilen.” De Facebookpost werd 55.000 keer leuk gevonden en wel 11.300 keer gedeeld.

DEEL dit bericht met alle moeders die je kent!

De dokters verwijderen de neus van de vrouw zodat ze kan leven. Hoe ze er nu uitziet, zal een glimlach op je gezicht toveren!

Op 28 jaar heeft ze een hoestje. 1 jaar later zegt de dokter haar dat ze binnenkort zal sterven.