in

Door mysterieuze aandoening heeft vrouw al buik van 20 kilo, en die blijft maar groeien

Een moeder van twee kan nauwelijks bewegen nadat haar buik 2 jaar lang oncontroleerbaar begon te groeien door een vreemde medische aandoening.

Op het eerste zicht zou je denken dat de vrouw hoogzwanger was. Haar buik groeide namelijk oncontroleerbaar groot en niemand kon echt verklaren waarom.

Het was een mysterie.

De Chinese vrouw, Huang Guoxian heet ze, zegt dat haar buik zo’n 22 kilo woog en maar verder bleef groeien.

De 36-jarige vrouw zegt dat ze moeite heeft om te slapen en niet te lang kan rechtstaan omdat het te pijnlijk is.

Ze heeft al verschillende bezoeken gebracht aan het ziekenhuis waar dokters verschillende onderzoeken hebben gedaan, maar haar buik blijft groeien. Tegelijk verkleinden haar armen, benen en gezicht.

En de situatie wordt erger en erger. Al snel kreeg de vrouw problemen met wandelen, eten en zelfs ademen.

Lees ook  Deze baby werd geboren met een gigantische bult op zijn neus. Als je weet wat het is, zal je het niet geloven!

Huang zegt dat haar echtgenoot buitenshuis werkt, waardoor ze alleen staat voor de opvoeding van haar zoon en dochter. Gelukkig kan ze rekenen op de hulp van grootouders en de kinderen in het huishouden.

Ze probeert ook inzamelacties op te richten om te kunnen betalen voor de hoge medische kosten die ze intussen heeft verzameld.

Huang zegt dat de pijn begon toen haar buik twee jaar geleden begon te groeien, sindsdien hebben medicijnen geholpen om de pijn te verzachten, maar de buik stopt niet met groeien.

Dokters ontdekten dat ze aan een reeks aandoeningen lijdt, waaronder levercirrose, eierstokkanker en een abnormale ophoping van vocht in haar buik en borst. Dat meldt Daily Mail.

Lees ook  Katja Schuurman laat haar memmen bijna uit haar jurkje kletteren

Een dokter probeerde overtollig vocht uit haar buik te verwijderen maar haar buik groeide meer en meer. Een andere dokter beweerde dan weer dat de tumor goedaardig kon zijn.

Nog steeds gaan mensen er vanuit dat de vrouw gewoon zwanger is, en dat de grote buik haar extreem ongelukkig heeft gemaakt.

“Bij de minste beweging wordt de pijn ondraaglijk,” zegt ze aan Daily Mail.

Als laatste hoop probeert de vrouw nu 4.241 dollar te verzamelen om te kunnen betalen voor een speciale operatie.


Ik kan me niet voorstellen hoe ellendig deze vrouw zich moet gevoeld hebben. Bovendien heeft ze ook niet de financiële middelen om te betalen voor al haar behandelingen. Ik leef alvast erg met haar mee. Jullie ook? Deel dan zeker dit artikel.

Strengere coronamaatregelen: ‘We hebben het met elkaar niet goed genoeg gedaan’

Wauw, presentatrice Carrie ten Napel in mini bikini