in

Douane vindt mysterieus label op 5 tassen – rits ze open en doet een verschrikkelijke ontdekking

De douaniers zagen een stuk bagage bewegen en deden een verschrikkelijke ontdekking. Toen ze het openden, bleek de koffer vol leven te zijn. Het zat vol met landschildpadden.

De schokkende ontdekking werd gedaan op het Kuala Lumpur internationale vliegveld in Maleisië. Smokkelaars hadden honderden levende zeldzame schilpadden verstopt in meerdere koffers, volgens ABC News.

In totaal vonden de douaniers 330 schildpadden, met een geschatte waarde van 277.000 Amerikaanse dollars op de zwarte markt.

Lees ook  Driejarige jongen redt bejaarde buurvrouw die in kelder zit opgesloten

De schilpadden, waarvoor een speciale vergunning nodig is om ze het land in te krijgen, stonden op vrachtbrief als stenen. Ze kwamen mee op een vlucht vanuit Madagaskar naar Maleisië.

Er werden 325 sterschildpadden gevonden, wat een bedreigde diersoort is in India en Sri Lanka. De andere 5 schilpadden waren Madagaskar schildpadden, een ernstig bedreigde soort die in Madagaskar gevonden wordt.

Bijna alle schildpadden leefden nog en konden gered worden. Helaas werd er niemand gearresteerd.

Lees ook  Hartverwarmend: Vader filmt stiekem zoon met Down terwijl hij Whitney Houston in de auto zingt

Elk jaar verdienen smokkelaars veel geld aan het illegaal verkopen van bedreigde diersoorten over de hele wereld. Dus, als je in het buitenland op vakantie bent, denk dan goed na over wat je mee naar huis neemt. Je wilt de illegale handel van planten en dieren niet steunen.

Die illegale handel op dieren moet stoppen.

Deel dit artikel alsjeblieft als je ook vindt dat dierensmokkel volledig onacceptabel is!

Jeanette bestelde online een nieuw vloerkleed – zie jij de vergissing waar iedereen zo om moet lachen?

Man is stomverbaasd als hond elke dag wegrent – kijkt beter en realiseert zich de hartverscheurende waarheid