in

Drie kinderen teruggevonden die in 2017 op bizarre wijze ontvoerd werden

Een van de meest hartverscheurende gevallen van ontvoering door ouders is onlangs opgelost. In augustus 2017 heeft Shawn Rodriguez, de moeder van drie jonge kinderen, Ariana, Daniel en David, hen gekidnapt en is hun voormalige woning in Saline County, Missouri, op 150 kilometer ten oosten van Kansas City, ontvlucht.

Dit gebeurde niet met toestemming van de vader. Het leek erop dat ze naar Californië gingen, maar er was geen vaste informatie bekend of werd bekend in de jaren die volgden.

Volgens de Amerikaanse Marshals Service nam de urgentie in deze zaak toe in 2019, toen hun vader de voogdij over de nog vermiste kinderen kreeg en ze in juli officieel als vermist werden verklaard.

Lees ook  Kat met een gebroken hart weigert een jaar lang het graf van zijn eigenaar te verlaten

Op dat moment gaf het kantoor van de sheriff in Saline County een bevel voor haar arrestatie wegens ontvoering van de ouders en vroeg om hulp bij het Nationaal Centrum voor vermiste en uitgebuite kinderen.

Kort daarna raakte de US Marshals Service betrokken. Zoveel waren wanhopig op zoek naar de vermiste kinderen om ze terug te brengen naar hun vader.

Het kwam allemaal tot een hoogtepunt in oktober 2019, toen Amerikaanse Marshals uit het Northern District van Texas met de hulp van lokale autoriteiten ontdekten dat Rodriguez, 42, en de vermiste kinderen, die nu 3, 9 en 6 zijn, in een huis woonden in Arlington, 575 mijl en 10 uur rijden ten zuiden van Saline County.

Lees ook  Als deze man de klas binnenkomt, begint de studente te huilen. Geen wonder, want dit is echt buitengewoon!

De kinderen werden veilig hersteld en teruggebracht naar hun vader, dankzij de hulp van het Texas Department of Family and Protective Services. Het is onbekend waar ze de afgelopen jaren zijn geweest of dat ze ooit in Californië zijn geweest.

Hannah is dus nogal verslaafd aan de zonnebank, dit is haar nu:

Vader: ‘Ik gaf mijn dochter de naam die mijn zus aan haar kind wilde geven. Zat ik verkeerd?’