in

Driejarige jongen redt bejaarde buurvrouw die in kelder zit opgesloten

Het is belangrijk om voor elkaar te zorgen. Dat geldt voor onze familie, buren en zelfs vreemden. Eyas Tran is pas drie jaar oud, maar redde een oudere buurvrouw die vorige maand drie dagen zielsalleen opgesloten zat.

Kinderen kunnen erg vindingrijk en attent zijn. Daarom proberen veel ouders hen al heel vroeg bij te brengen hoe ze bij een probleem moeten reageren, hoe ze hulpdiensten kunnen contacteren of zelfs wat te doen als iemand onwel wordt.

Eyas was pas 3 jaar oud toen hij het leven van zijn buurvrouw Peggy redde. Hij woont met zijn gezin in Hampton, in de Verenigde Staten. Het jongetje brengt Peggy regelmatig de krant, aldus CBS Boston.

Lees ook  5-jarig meisje sterft uren nadat ze door de dokter is weggestuurd omdat ze vijf minuten te laat is

Kleine Eyas merkte op dat er verschillende kranten onaangeroerd voor de deur van zijn buurvrouw lagen.

Het was net alsof niemand ze een paar dagen had aangeraakt, wat heel vreemd was. Hij informeerde zijn moeder en ze klopten op Peggy’s deur. Geen antwoord.

Bezorgd belden ze de hulpdiensten. Het bleek dat de oudere vrouw vast zat in haar kelder! Maar liefst drie dagen lang. David Hobbs, adjunct-politiechef van Hampton, vertelde:

Lees ook  Meisje (10) verdrinkt in jacuzzi nadat haar in filter werd gezogen.

“Het was gewoon een van die bizarre ongelukken waarbij de deur achter haar dichtviel, en ze zat beneden opgesloten […]

De vrouw was in een goed humeur ondanks het feit dat ze meer dan drie hele dagen in de kelder opgesloten zat …

De politie van Hampton wil de jongen bedanken voor zijn alertheid en we moedigen bewoners aan om in deze onzekere tijden over de ouderen en kwetsbaren te waken.”

Gelukkig merkte Eyas iets ongewoons op en redde hij het leven van Peggy! We kunnen allemaal wat van deze driejarige leren!

Doutzen Kroes imponeert volgers met killer body op Instagram

Vent in ‘Lang Leve de Liefde’ zoekt blonde stoot als vriendin maar krijgt dit: