in

Drink jij water dat de hele nacht naast je bed heeft gestaan? Ontdek waarom je dat niet moet doen

Een gewoonte die typerend is voor een groot deel van de bevolking is ’s morgen opstaan en op de lege maag een glas water drinken. Veel mensen doen dat elke dag na het wakker worden, maar het is niet hetzelfde als een glas water de hele nacht laten staan en opdrinken als je wakker wordt, want, zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt, het heeft dan meestal een iets andere smaak, en over het algemeen is het minder lekker.

Dit verschijnsel is verklaarbaar, maar heb jij je ooit afgevraagd hoe?

Lees ook  De baard van Koning Willem Alexander wordt met de dag ruiger

Zoals we allemaal weten, bevat water geen ingrediënten als eiwit of suiker, maar onderzoek heeft eindelijk een antwoord op de vraag waarom water dat de hele nacht heeft gestaan, ’s ochtends vaak een andere smaak heeft.
Dat is een gevolg van de grote hoeveelheden bacteriën, stoffen en toxines die in lucht aanwezig zijn, en in het glas water terecht komen.

Denk eraan dat water dat aan de lucht wordt blootgesteld, grote hoeveelheden kooldioxide opneemt, waardoor een keten van vele specifieke veranderingen begint die leidt tot veranderingen in de chemische samenstelling van natuurlijk water. Een glas water dat ‘s nachts blijft staan, biedt daarom het lichaam niet dezelfde voordelen als een fris glas. Integendeel, het kan een slechte invloed op het lichaam hebben, omdat het in de ochtend vol bacteriën en toxines zit.

Lees ook  Melody Klaver laat met deze foto’s niks aan je verbeelding over

Het is daarom aan te bevelen om het oude water weg te gooien en enkel vers water te drinken dat op geen enkele manier is verontreinigd.

Hij legt 4 plakjes tomaat in een pot met grond. Dit lijkt vreemd, maar 10 dagen later? Wow!

De kinderen liggen roerloos in een pijlformatie op de grond – dan heeft de politiehelikopter door wat ze doen!