in

Drink maar eentje extra: dit is waarom mannen met bierbuikjes véél beter zijn in bed

Geen beter nieuws om het weekend bijna aan te vangen dan dit. Er is namelijk een omgekeerd verband aangetoond tussen een hoger dan gemiddelde BMI en vroegtijdige zaadlozing. Dames die s*ks hebben met mannen met een ‘dad bod’ mogen gemiddeld dan ook langer plezier verwachten.

Groot verschil tussen biertonnetjes en afgetrainde mannen
Uit een wetenschappelijk studie blijkt namelijk dat mannen met een extra kilootje minder geneigd zijn vroegtijdig klaar te komen dan mannen die strak in ’t pak staan. Al de spieren zijn dus leuk om mee te pronken, maar zouden je niet helpen tijdens het rampetampen zelf.

Lees ook  Ouders verlieten baby met “misvormd” gezicht. Maar kijk hem 30 jaar later eens!

Interessant om weten is dat de iets ‘vollere’ heren met een maatje meer het gemiddeld zo’n 7.3 minuten volhouden. Magere kerels pompen doorgaans slechts rond de 2 minuten. Maar waarom?

Bierbuikdragers zouden veel meer oestradiol hebben. Dat is een geslachtshormoon dat hoofdzakelijk als ‘vrouwelijk’ beschouwd wordt, maar ook bij mannen terug te vinden is. Dit hormoon zorgt er onder andere voor dat een orgasme tegengehouden wordt.

Lees ook  15 feitjes over linkshandigen die ik nog NOOIT had gehoord. Bij #7 viel mijn mond open van verbazing!

De gemiddelde man met de zogenaamde ‘dad bod’ zou dus hierdoor gemiddeld de dames langer tevreden kunnen houden in de slaapkamer. Als dat geen goed excuus is om vanavond een pintje extra te drinken dan weten wij het ook niet meer. Schol!

Het moeilijkste raadsel wat er is – slechts een paar Nederlanders kunnen het oplossen

Anne (64) uit Apeldoorn maakt huis schoon met badwater van haar man (en heeft meer bijzondere bespaartips!)