in

Echtgenoot kijkt naar Foto van vrouw van 20 jaar geleden. Ziet man op de achtergrond en weet het.

Geloof jij in toeval of het lot, in het bijzonder wanneer het aankomt op romantische relaties? Ontmoeten twee mensen elkaar en worden ze verliefd omdat ze bij elkaar passen of was het gewoon het lot? Meneer Ye en mevrouw Xue hadden een typisch liefdesverhaal, of dat dachten ze toch tot 4 maart van dit jaar. Ze ontmoetten elkaar in 2011 in Chengdu, China.

Een jaar later trouwde het koppel. Ye en Xue zouden tweelingdochters krijgen.

Vijf jaar later ontdekte Ye een foto van zijn vrouw als een teken dat ze voor elkaar voorbestemd waren.

Het koppel bezocht samen met hun tweelingdochters de moeder van Xue. Ye was nieuwsgierig en wilde weten op wie hun dochters het meeste leken, op hemzelf of op zijn vrouw. Daarom snuisterde hij door de jeugdfoto’s van Xue.

Lees ook  Russische zussen vermoordden vader na jarenlang mis bruik, zijn geen moordverdachten meer

Een van de foto’s van zijn vrouw voor het 4 Mei Plein in Qingdao wekte zijn aandacht. Ze droeg een witte jurk en zat voor een rode sculptuur.

Hoewel zij de voornaamste focus van de foto was, was het de persoon op de achtergrond die zijn aandacht wekte en voor verbazing zorgde. Hij was de tiener op de achtergrond van deze foto van juli 2000.

Ye legde uit: “Toen ik de foto zag, was ik compleet verrast en kreeg ik kippenvel over m’n hele lichaam … Dat was ik die voor een foto poseerde.”

Lees ook  Uit huis gezette vrouw (60) woont al weken op een bankje

Ye vond zelfs een afzonderlijke foto van zichzelf op hetzelfde ogenblik dat de foto van Xue werd genomen!

Nog meer ongelofelijk is dat de reden van hun bezoek aan het plein te maken had met de gezondheidsproblemen van hun beide moeders. De moeder van Ye had appendicitis dus ging hij op uitstap in plaats van zijn moeder. En de moeder van Xue had een operatie ondergaan waardoor ze gemotiveerd waren om even te ontspannen en een uitstap te maken.

De twee foto’s bevestigden dat voordat het koppel elkaar kende ze al samen op een foto stonden. Het bevestigde in hun ogen ook dat ze altijd al voorbestemd waren om samen te zijn.

Buren Stemmen ermee in om een hondenluikje in hun hek te maken zodat hun honden wat vaker met elkaar kunnen spelen.

Depressieve tiener heeft zelfmoordplannen. Plotseling hoort hij rare stem in mama’s tuin die zegt: “Volg me.”