in

Eekhoorntje klopt elke dag op de deur – 8 jaar later beseft de familie wat ze hen wil tonen.

De band tussen mensen en dieren kon ontzettend hecht zijn. En we hebben het niet zomaar over honden en katten. Soms kunnen ook wilde dieren een bijzondere band met mensen ontwikkelen.

Nadat Brantley Harrison en haar familie in 2009 een eekhoorn redden, lieten ze haar terug vrij in het wild en hadden niet verwacht haar ooit terug te zien.

Maar acht jaar later komt het eekhoorntje, dat ze Bella noemden, nog elke dag een bezoekje brengen – zolang er maar een beetje voedsel is om te eten natuurlijk.

In 2009 werd de wilde eekhoorn aangevallen door een uil en overleed bijna. Maar gelukkig namen Brantley en haar familie het diertje in huis en pamperden haar terug gezond.

Lees ook  Lammetje vermoord uit verveling in Midden-Beemster

De familie behandelde Bella als een lid van de familie en gaven haar een dieet van noten en vruchten te eten. Bella bleef bij hen tot de lente van 2010. Toen was ze eindelijk helemaal genezen.

Uiteindelijk nam de familie Harrison afscheid van Bella en lieten haar weer vrij in het wild. Maar het feit is dat Bella nooit ver weg ging. Ze bezoekt haar familie nog vrijwel dagelijks – hoewel het al acht jaar geleden is dat de familie haar leven redde.

“Bella zit altijd bij de voordeur te wachten tot iemand haar opmerkt. Ze springt zelfs voor het raam van de eetkamer zodat we haar zouden kunnen zien”, vertelde Brantley aan The Dodo.

Lees ook  Teefje wordt met akelige uitslag op straat gevonden - bij dierenarts wordt vreselijke waarheid onthuld

Het meest ongelofelijke is nog dat ze acht jaar later terugkwam om hulp te vragen voor een gekwetst pootje – en bleek dat ze ook nog eens zwanger was. Dus bleef Bella nog eens een maand bij de familie.

Bella herinnert zich dus niet alleen wie haar familie is, ze kwam ook nog eens terug om een nieuwe mijlpaal met haar te delen.

“Het was echt geweldig om de baby die ik opvoedde haar eigen baby’s te zien grootbrengen”, vertelde Brantley Harrison nog.

Dieren zijn echt geweldig, en dit verhaal toont aan wat voor een hechte band dieren en mensen met elkaar kunnen hebben. DEEL het sprookjesachtige verhaal van Bella met je vrienden!

Mama verbiedt echtgenoot om nog langer met hun dochters in bad te gaan en mensen reageren niet echt begrijpend.

Hij is 65, zij is 12. Kijk nu de reacties van de mensen wanneer ze gaan trouwen.