in

Een 11-jarig meisje trouwt. Wanneer en waarom? Dit zijn dingen, die je hart ineen laten krimpen

Dit is echt een bijzonder verhaal! Het leven van Jim Zetz (62) en zijn gezin liep eigenlijk op rozen en zonder kleerscheuren. Hij had Grace, de vrouw van zijn dromen, aan zijn zijde, wie hem 6 kinderen schonk. 5 van deze kinderen zijn volwassen en schonken hem 7 kleinkinderen. Zijn jongste dochter Josie is nog maar 11 jaar oud en de Benjamin van de familie. Ze is erg op haar vader gesteld, want de twee zijn twee handen op een buik. Maar slaat het noodlot toe en is niets meer wat het ooit geweest was.

Een foto van een gelukkige dag: Deze foto toont Jim die zijn partner Grace trots omhelst. Ze zou later zijn vrouw en moeder van 6 gemeenschappelijke kinderen worden.

Hier houdt Jim een van zijn zeven kleinkinderen vast. Men ziet zo de vreugde op zijn gezicht. Kinderen waren echt alles voor hem.

En dit is zijn jongste dochter Grace. Het was voor iedereen een kleine verrassing en nog grotere vreugde toen ze geboren werd. Tot haar tiende levensjaar had ze ook en zorgeloos en gelukkig leven. Maar dan zou alles veranderen …

Lees ook  Hongaars water: het eeuwenoude recept op basis van rozemarijn dat de huid verjongt en vlekken vermindert

Want tijdens een routineonderzoek stellen de artsen bij Jim alvleesklierkanker in het eindstadium vast. Volgens de meest optimistische prognoses zou Jim nog hooguit een half jaar te leven hebben. Dit bericht komt als een donderslag bij heldere hemel.

Vooral Josie was te neer geslagen en haar aanstekelijke lach was nog maar zelden te zien. Elke dag werd ze zich meer en meer bewust van alle herinneringen en ervaringen die ze weldra zou moeten missen. Die gedachte brak haar hart …

Maar dan kwam ze met een uniek idee: Voor haar elfde verjaardag wilde ze de bijzondere band met haar vader op een speciale manier vieren en vastleggen voor de eeuwigheid: Een huwelijk tussen vader en dochter! Door deze symbolische daad zou zelfs de dood hen niet kunnen scheiden.

En op de grote dag leidde haar eigen vader haar naar het altaar. Ook voor hem was het altijd zijn diepste wens geweest om zijn dochter op haar huwelijk te kunnen begeleiden, maar nu zou hij met haar “trouwen.”

Lees ook  Christina woog 321 kilo - nu wordt haar transformatie gevierd als de meest indrukwekkende ooit

Dan sprak de priester de volgende woorden uit: “Ik verklaar jullie nu vader en dochter.” Er werden zelfs ringen uitgewisseld en papa drukte zijn dochter heel dicht tegen zich aan. Beiden waren vervuld van gelukzaligheid.

Hun diepste wens werd vervuld. Nu waren ze voor eeuwig en altijd samen!

Vier maanden later moest Josie afscheid nemen van haar vader. Op 11 juli 2014 bezweek Jim aan zijn ziekte.

Het is zo oneerlijk en hartverscheurend dat een familie zo uit elkaar gerukt wordt. Dit verhaal moet ons er aan doen herinneren om van elk moment samen te genieten. Er zijn slechts enkele dingen die echt tellen in het leven: liefde, geluk en innerlijke rust.

DEEL dit ontroerende verhaal met iedereen die je liefhebt!

Een nacht in een luxe hotel leverde deze pijnlijke rode plekken op. Als ze de oorzaak ontdekt, is ze geschokt

Iedereen denkt dat deze man gewoon een dikzak is. Maar als ze hem opereren, ontdekken ze iets schokkends in zijn lichaam, wat daar al 10 jaar lang groeide