in

Een Amerikaans koppel adopteert een Chinees weeskindje. Als ze een DNA-test laten uitvoeren, kunnen ze het resultaat gewoon niet geloven.

Bloed is dikker dan water. Deze spreuk over familiale banden krijgt in dit verhaal een heel bijzondere betekenis. De 10-jarige Elliana woonde jarenlang in een Chinees weeshuis, tot ze door het Amerikaanse stel Staci en Jim Maneage uit het stadje St. Peters in Missouri geadopteerd werd.

In de kerkgemeenschap van St. Peters was er toevallig nog een ander stel dat ook een Chinees meisje geadopteerd had – de zevenjarige Kinley. Het gezin Galbierz woont slechts op drie minuutjes te voet van de familie Maneage. Kinley en Elliana gingen zelfs naar dezelfde school en zo komt het dat de meisjes algauw de beste vriendinnen werden.

Lees ook  Haar familie wil de stekker uittrekken om haar te laten sterven. Maar dan opent ze haar mond om iets tegen haar man te zeggen.

De twee families doen veel samen en verbazen er zich telkens over hoeveel de meisjes wel op elkaar lijken. Hoewel ze uit twee verschillende steden van China kwamen, vroeg Staci zich af of de twee verwant zouden kunnen zijn. Gelet op het grote inwonersaantal van China is de kans daartoe echter onwaarschijnlijk, maar zou het toch kunnen? De enige mogelijkheid om dat te weten te komen, is een DNA-test.

Haar man Jim kan het zich nauwelijks voorstellen, maar toch vragen ze Steve en Paige Galbierz om een DNA-staal van hun adoptiedochter. Ook al kunnen ook zij het zich moeilijk voorstellen, maar uit nieuwsgierigheid laten ze de DNA-test uitvoeren.

Lees ook  Hond neergestoken met mes in Kerkrade

Als ze het resultaat vernemen, vallen ze van hun stoel: met een zekerheid van 99,99 procent zijn de twee meisjes niet alleen beste vriendinnen, maar ook halfzussen! Een ongelofelijk toeval dat deze twee heeft samengebracht!

Onvoorstelbaar. Ondanks de moeilijke omstandigheden van hun jeugd zijn deze twee zussen op wonderbaarlijke wijze toch nog met elkaar herenigd.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

Ze sneden haar staart af en trokken haar tanden zonder verdoving. Wat ze in het opvangcentrum deed, had niemand verwacht.

Turkse jongen verlaat school om voor straathonden te zorgen: RESPECT!