in

Een babyezeltje dat door zijn mama verstoten werd, zal zijn eerste Kerstmis in het huis van een gezin doorbrengen.

Er is niets droeviger dan een babydier dat verstoten wordt. Maar gelukkig zal deze door zijn moeder afgewezen ezeltje zijn eerste Kerstmis in het huis van een familie doorbrengen. Bond werd drie maanden lang met het flesje gevoed en woont nu tussen de keuken en de woonkamer van zijn eigenaar.

Maar hij heeft zich nog niet echt gedragen. Hij knabbelde op de kerstboom en trok versieringen van de muur. En waar kauwt hij nog graag op? Op de kookboeken van zijn eigenaar Alison Wiseman. En oh ja, als mama even niet kijkt, durft hij ook wel eens in de keuken te poepen.

Bond vervoegt de 37 alpaca’s en 10 miniatuurpaardjes op de Balnuith Farm die Alison samen met haar man John leidt.

Lees ook  ‘Volslanke’ Roxeanne Hazes laat hier niks aan de verbeelding over

Alison zegt: “Hij is een extreem ondeugende ezel geworden in het huis. Er zijn wat slachtoffers onder de kerstversieringen die Kerstmis nooit meer zullen zien.”

Ze probeert hem in de gaten te houden en van zodra ze hem bij de kerstboom ziet, moet ze hem wegjagen.

De eigenaars van de ezel hopen dat hij tegen de lente sterk genoeg is om buiten bij de andere negen ezels te leven. Alison zei: “Toen zijn moeder in september van hem beviel, negeerde ze hem gewoon. Ze is de eerste keer mama. Wanneer moeders hun baby’s afwijzen, wil dat vaak zeggen dat er iets aan de hand is met de baby.”

Lees ook  Verveelde oma borduurt op gaas hekwerken, dit noem je pas graffiti!

Alison bracht hem binnen en gaf hem om de twee uur alpacamelk. “Om de twee uur gaven we hem alpacamelk en ’s ochtends stelde hij het nog goed. We brachten hem naar de dierenarts en die zeiden dat we hem gewoon verder melk moesten geven. We waren ervan overtuigd dat hij niet ziek was. Het was gewoon dat zijn moeder hem niet wilde voeden.”

De vrouw vervolgde: “Hij eet nu wortelen en hondenkoekjes. Wie had dat ooit gedacht?” Alison heeft hoge verwachtingen voor de ezel en hoopt dat hij ooit een showezel zal worden. “Hij is gewoon erg lief en aardig. Hij zal uiteindelijk een showdonkey worden.”

De 22-jarige laat een tattoo op haar been zetten. Maar als je het omdraait, onthult het een geheim dat ze nu met het hele internet deelt.

Zó ziet de cast van ‘Home Alone’ er nu uit