in

Een foto van Laura’s boezem krijgt duizenden reacties. Dat komt door een verrassend detail.

Laura Owens was pas 31 jaar oud toen bij haar borstkanker werd gediagnosticeerd. Ze onderging een dubbele borstamputatie, wat betekent dat haar beide borsten operatief werden verwijderd.

Toen ze onlangs een foto van haar borst op Facebook plaatste, reageerden duizenden mensen op haar emotionele verhaal.

Laura is nu 38 jaar oud en houdt fans, vrienden en familie via sociale media op de hoogte van haar toestand.

Toen ze een paar dagen geleden een foto van zichzelf op haar Facebook-account plaatste, was het een persoonlijke overwinning.

Laura reageerde toen op de zeer negatieve opmerkingen van voornamelijk mannen.

Verschillende mensen, de meesten van hen, maakten opmerkingen die ze helemaal niet had verwacht. In haar Facebook-bericht schrijft ze:

Lees ook  Dit is de onwijs knappe dochter van Matthijs van Nieuwkerk!

„Vorige week vertelden twee mannelijke vrienden, die ik al een lange tijd niet had gezien, tegen mensen tegenover me: ‘Je had Laura tien jaar geleden moeten zien, tijdens haar glorietijd.’ Het was erg grof.”

Laura legt uit dat ze verdrietig was over de gemaakte opmerkingen, maar verdriet maakte snel plaats voor boosheid en de wens om duidelijk te maken hoe zij hierover denkt.

„Het is echt belachelijk dat sommige mensen denken dat mijn glorietijd was toen mijn hele gezicht vol make-up zat, perfect haar, sexy kleding, gevulde bh’s, m.a.w. me kleden voor iemands anders goedkeuring.

„Ik ben sterk en competent, ik verdedig waar ik in geloof. Ik loop weg van mensen of situaties die me ongemakkelijk laten voelen. En ik draag kleding die me blij maakt, niet sexy.”

Lees ook  Zó ziet het schattige jongetje uit 'Charlie and the Chocolate Factory' er 13 jaar later uit

Laura legde uit dat ze vanwege de ziekte een dubbele mastectomie moest ondergaan, maar dat die moeilijke tijd haar heeft geleerd haar lichaam te waarderen zoals het is. Ten slotte schrijft ze:

„Ik ben meer dan alleen mijn uiterlijk. En als je dat niet kan zien, is het jouw probleem! dit is mijn glorietijd.”

We vinden dat Laura groot gelijk heeft met haar krachtige boodschap. Ze laat niet over zich heen lopen en verdient daarvoor een groot applaus!

Baby met uniek haar laat het internet versteld staan – maar wacht tot je haar moeder ziet

Oortjes van hondje vallen af nadat baasje ze felrood liet verven.