in

Een man bood zijn vriendin te koop aan op eBay – en haar prijs bereikte zo’n €80.000.

Of je nu oude kledij, meubels of collector items wil verkopen, eBay is de perfecte plaats om een beetje geld te verdienen of een koopje te doen.

Maar een man ging een beetje te ver met een practical joke toen hij besloot om zijn vrouw op de populaire opbodsite aan te bieden.

De 34-jarige Dale Leeks uit Essex in Engeland besloot om zijn partner met wie hij al 12 maanden samen is, de 37-jarige Kelly Greaves, bij wijze van grap te verkopen.

Hij vergeleek Kelly met een oude auto en waarschuwde bieders dat ze “goed start maar na een tijdje maakt ze een constant zeurend geluid dat maar niet lijkt te willen stoppen.”

“De carrosserie is best strak, maar nadere inspectie toont tekenen van slijtage (ben gewoon eerlijk)”, schreef Dale.

Lees ook  Men kan zeggen wat men wil, maar deze tattoos zijn allesbehalve normaal!

“Geen noemenswaardige schade, maar je ziet dat ze al gebruikt werd.”

“Elk bod wordt in overweging genomen … eventueel ook geïnteresseerd in ruil met een jonger model.”

Hoewel het bedoeld was als een onschuldige grap, werd de advertentie op 24 uur tijd meer dan 8.000 keer bekeken. Het hoogste bod ging zelfs over de 80.000 euro.

Dale, die een tuinarchitect is, zei: “Nadat ik het op eBay had gezet, bleef ik erom lachen en ze vroeg waarom ik moest lachen. Ik vertelde haar dat ik haar op eBay te koop had aangeboden en ze vond het wel geestig. Maar we gingen uit eten die avond en ik werd gebombardeerd met berichtjes vanuit heel Europa, en zelfs vanuit plaatsen zo ver als Amerika en Australië.”

Lees ook  De vrouw klopt hard op het raam van het haaienaquarium. 0:15 leert haar een belangrijke les!

“Vanaf dat moment liep het helemaal uit de hand. De biedingen waren echt gestoord. Ik had zoiets van, wauw wat heb ik gedaan?”

De advertentie werd uiteindelijk offline gehaald door eBay, maar Kelly kon er wel om lachen. “Kelly draaide zich om en zei: ‘Voor welke prijs zou je me dan verkocht hebben? Zou je overstuur geweest zijn als iemand me daadwerkelijk gekocht zou hebben?’”, zei Dale.

“Ik zei haar dat ik overstuur zou zijn, maar dat ik zou gehuild hebben in een Lamborghini of een Ferrari, wat het een stuk beter maakt.”

Wat vind jij van deze grap? Laat van je horen in de reacties en deel dit bericht met je vrienden!

Papa bouwt trots een hek om zijn hond te beschermen. Let nu goed op het uiterste einde!

Man vermoordde 2-jarig dochtertje van vriendin door haar 55 keer te slaan omdat ze niet wilde stoppen met huilen.