in ,

Een meisje kroop in een gat tussen 2 gebouwen. Als de mensen zien wat ze eruit haalt, schakelen ze de camera aan.

De bewoners van de Russische stad Khabarovsk noemden hem al jaren de “gevangene van Azbakan” of de “gevangene van het kasteel”. Het verhaal achter deze schijnbaar geestige bijnaam is echter intriest. Blijkbaar had iedereen maar aanvaard dat er een hond in een gat tussen twee gebouwen leefde. Het verhaal begon drie jaar geleden.

hond1

Iemand gooide een kleine puppy in een opening tussen een huis en een winkel. Sindsdien is de hond te bang om naar buiten te komen. Voorbijgangers en bewoners hoorden hem steeds weer jammeren en janken. Om te drinken had hij alleen regenwater en soms zette een voorbijganger voedsel bij de opening zodat hij niet zou verhongeren. Daar zou hij gedurende drie jaar lang blijven zitten.

Lees ook  Doodsbange 7 jarige verstopt zich voor inbrekers. Als deur ingebeukt wordt, zegt hij 1 woord dat hen doet vluchten

Dierenactivisten probeerden het dier te bevrijden, maar de plaatselijke politie strooide steeds roet in het eten.

Op zeker ogenblik hebben de dierenactivisten er genoeg van en ze gaan aan het werk. Met gereedschappen vergroten ze het gat in de cement. Ze werken onvermoeibaar tot een kleine vrouw door het gat kan.

Eindelijk kan het dier bevrijd worden! De hond is erg getraumatiseerd en doodsbang. Als bij wonder blijkt hij wel in relatief goede gezondheid. Ze noemen hem Volya wat vrijheid betekent in het Russisch.

Lees ook  Ze grijpt de baby en legt haar DIRECT in de kleine gootsteen. Wat de camera vastlegt, is uniek.

hond2

De redster plaatst vervolgens foto’s van haar gescheurde kleren op het internet als stille getuige van haar reddingsoperatie.

hond3

Het verhaal van Volya brengt op de media een schokgolf van verontwaardiging te weer. De dierenrechtenactivisten vonden ondertussen een liefdevolle thuis voor deze arme hond. Hopelijk lijdt hij nog een lang en gelukkig leven zoals alle honden dat verdienen!

DEEL deze aangrijpende redding met je vrienden!

Dit meisje trouwde een jaar geleden met de liefde van haar leven. Maar toen de artsen haar verboden om kinderen te krijgen, gebeurde er iets ongelofelijk.

Tweeling steelt een zak marshmallows uit de voorraadkast. Maar wat ze vervolgens doen, zorgt voor een virale status