in

Een nacht in een luxe hotel leverde deze pijnlijke rode plekken op. Als ze de oorzaak ontdekt, is ze geschokt

Het had een vakantie in het paradijs moeten worden, maar voor Cindi Avila uit Miami werd het een ware nachtmerrie. Vorig jaar in januari reisde ze met haar echtgenoot naar Paradise Island in de Bahama’s en overnachtten daar in een vijfsterrenhotel “Atlantis”, wat ze zich nu zwaar beklagen.

Want als ze de eerste ochtend wakker werden, stond het lichaam van Cindi vol jeukerige rode vlekken. Ze wendde zich meteen tot de verpleegster van het hotel en het management, maar die wilden de zaken pas onderzoeken als Cindi vertrokken was. Omdat ze zich hiermee uiteraard niet tevreden stelde, onderzocht Cindi haar kamer op eigen houtje en kon niet geloven wat ze daar aantrof.

Wat Cindi ontdekte, omschrijft ze als volgt: “Ik kon mijn ogen niet geloven. Ik hield de matros omhoog en zag duizenden bedluizen. Het was duidelijk dat die daar al maanden zaten en dat het beddengoed nooit ververst werd.” Ze vraagt zich bezorgd af: “Hoeveel andere personen is dit al overkomen? En hoeveel moeten er nog volgen?”

Lees ook  Nieuwe schoonheidstrend verspreidt zich online – experts waarschuwen voor de ‘Rubber-band-methode’

Ze legde de duizenden bedluizen op video vast en toont de beelden aan het hotelmanagement. Die lijken echter niet meteen veel interesse te tonen, maar bieden aan om de overnachtingskosten terug te betalen. Cindi wil het hotel echter vervolgen tot betaling van een schadevergoeding van 15.000 dollar.

Terug thuisgekomen, gooide het stel al hun bagage en kledij weg om besmetting met bedluizen te voorkomen. Maar toen moest het ergste nog beginnen voor Cindi: “Ik had ondraaglijk veel pijn. Ik kon gedurende vijf dagen niet slapen. Het voelde alsof ik in brand stond.” Ze gebruikte dure zalven, onderging een behandeling met steroïden, baadde in cider, citroen en havermout, gebruikte ijspacks, maar niets hielp.

Lees ook  Moeder met kinderen in safe house: "Zo oneerlijk, ik moet onderduiken terwijl daders vrij rondlopen"

De behandelde arts van Cindi stelde meer dan honderd beten vast en zei dat hij zo’n drastisch geval van bedluizen nog nooit eerder gezien had. Via tussenkomst van de rechter werd verkregen dat het hotel moet opdraaien voor de vergoeding van de medische kosten.

Hotel Atlantis beweerde echter dat ze zoiets nog nooit hadden meegemaakt en dat de kamer voor haar aankomst nog grondig gereinigd werd.

De rechtbank zal het uiteindelijke bedrag van de schadevergoeding later nog vaststellen. Heb jij ervaring met bedluizen in hotels? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Zó ziet de cast van ‘Home Alone’ er nu uit

Een 11-jarig meisje trouwt. Wanneer en waarom? Dit zijn dingen, die je hart ineen laten krimpen