in

Een peuter wordt blauw, braakt bloed, en overlijdt door één oorzaak wat iedere Ouder zou moeten Weten…

De grootste angst van elke ouder is dat er iets gebeurd met hun kind.

Of ze nu gekwetst worden , of meer angstaanjagend … vermoord.
Helaas , dit is precies wat de ouders uit Oklahoma mee te maken hadden met hun peuter, die met spoed naar het ziekenhuis moest en
vervolgens kort daarna stierf.

Hun kind werd plotseling blauw,begon te hoesten en braakte bloed. Toen de artsen de resultaten
van de x – ray bestudeerde , vonden ze de reden van de dood van de peuter wat maar al te vaak voorkwam.
Het begon onschuldig genoeg : Twee -jarige Brianna Floreer kreeg opeens koorts.
Haar ouders , Brian en Stephanie Florer , dachten niet dat het iets ongewoons was totdat hun dochter blauw werd, en vervolgens bloed begon te braken.
Onmiddellijk belde ze 911 , en hun dochter werd in allerijl naar Grove Hospital gebracht.
Na de inspectie van de x – ray resultaten , besefte de artsen dat het jonge meisje een knoopcelbatterij had ingeslikt,die kleiner zijn dan een dubbeltje.

Hun dochter werd vervolgens met spoed naar een ander ziekenhuis gebracht,waar ze een operatie moest ondergaan om het batterijtje te verwijderen.
“Ze waren 2 uur lang bezig met de operatie, maar konden het bloeden niet stoppen “, aldus Brianna’s grootvader, Kent Vice, volgens
Daily Mail.
“Ze geloofden dat de batterij haar halsslagader via haar slokdarm had aangetast. “Hij vervolgde:” ‘De ene minuut is ze perfect, en het volgende moment is ze dood.
We hadden geen idee wanneer ze dit heeft ingeslikt.”
Het ergste van dit verhaal is dat het maar al te vaak gebeurd.
Deze accu’s komen zeer vaak voor en worden gevonden in veel speelgoed,gadgets en artikelen rond het huis en in dagelijkse
situaties.

Lees ook  Fabiola Volkers laat niets aan de verbeelding met pikante outfit

Zoals tv-afstandsbedieningen, op afstand bestuurbare auto’s / speelgoed, en zelfs muzikale wenskaarten.
‘Pre-schoolgaande kinderen lopen het grootste risico, omdat deze batterijen glanzend zijn,en dezelfde grootte hebben als een smartie.
Kinderen denken dat het een snoepjes is, stoppen het in hun mond en slikken het door ‘, zegt dr Kate Parkins, een kinderarts en consultant bij Manchester University
‘Hospital Trust Awareness’ MOET toegenomen worden over dit onderwerp, om dodelijke slachtoffers te voorkomen in de toekomst. Ze beginnen een campagne op het ministerie van Volksgezondheid, maar de beste manier is om er over te blijven praten.
Elektrische stroom van de accu gecombineerd met speeksel produceert natriumhydroxide – of natronloog .
Dit kan branden dwars door de slokdarm en omringende bloedvaten , waardoor potentieel fatale schade kan worden aangericht binnen een paar uur of soms minder . ‘ Het kind kan doodbloeden, ‘legt Dr Parkins uit .
Artsen geloven dat Brianna de batterij had ingeslikt dagen voordat ze stierf , maar ze wachten de resultaten
van de autopsie af, voordat ze de officiële doodsoorzaak vrijgeven.
Haar grootvader Vice heeft zich uitgesproken over de dood van zijn kleindochter , en wil dat het dient als een eye- opener voor
ouders, en hoopt dat het verandering zal brengen. ‘ ‘ Ik wil deze dingen uit huizen houden , ‘ bekende hij . “Zij zijn gevaarlijk.”
Volgens de Daily Mail , zijn er al meer dan 11.000 gevallen over een 9 jarige periode met betrekking tot de consumptie van
deze kleine batterijen.
Hier is een moeder , Gemma EspejoDegraph , 37 , en haar 20 maanden oude kindje die een lithium batterij doorslikte in mei 2014.
Ze werd in het ziekenhuis opgenomen en heeft nu een 11cm litteken in haar slokdarm als gevolg..

Lees ook  Jaloerse ex steekt vriendin 32 keer. 1 jaar later fluistert redder 6 woorden die alles veranderen.

Ze wist te overleven en is nu in staat om vast voedsel te eten, maar ze moest een zeer intens behandelingen ondergaan om te genezen van de inwendige brandwonden, en helaas zal ze dit waarschijnlijk haar hele leven voelen.

Ammar , aan de rechterkant , en Fatima’s 13 maanden oude Wsam Noorwali in de ingelijste foto ,
overleed helaas in augustus 2012. Het kwam door een interne bloeding nadat een batterij in zijn maag belandde,en een slagaderwand verroestte.
Peuters doen dingen die ongebruikelijk zijn, en ouders denken dat ze er alles aan doen om het kinder-veilig te maken.
Maar zij zijn helaas niet op de hoogte dat een tv-afstandsbediening, of een wenskaart één van de meest dodelijke dingen kunnen zijn voor hun kinderen.
Met inbegrip van onze mobiele telefoons die we voortdurend achterlaten of uit onze zakken vallen, is het gevaar hoog dat peuters toegang hebben en mogelijk de batterijen kunnen inslikken.
Hier is wat Fatima te zeggen heeft over het verlies van haar zoon en haar boodschap aan ouders overal ter wereld:
“Toen ik mijn zoon verloor,verloor ik een deel van mezelf . Ik wil niet dat zijn dood tevergeefs is geweest . ik wil dat alle ouders bewust gaan worden van de gevaren van batterijen, en wat het kan veroorzaken . ‘ ‘

Vrouw ontdekt dat echtgenoot vreemdgaat, regelt een verjaardagscadeau dat hij nooit zal vergeten

Dit meisje is 4 jaar oud en haar “echtgenoot” is 25 jaar ouder dan haar. Maar DIT is de reden waarom de ouders het toelieten.