in ,

Een Thaise vond hem in een steegje en dacht dat het een kat was. Maar toen ze hem opraapte, besefte ze dat ze zoiets nog nooit gezien had.

Op een dag werden de bewoners van een wijk in Chiang Mia in Thailand opgeschrikt door een luide knal dat wel van een bom leek te komen. Gelukkig was het “maar” een kortsluiting waarbij enkele kabels gesprongen waren. Op het eerste zicht zonder erge gevolgen totdat daags nadien Walai Scriboonvorakul, 49 jaar, door de wijk wandelde. In een steegje zag ze iets liggen dat haar sprakeloos achterliet.

Lees ook  Afbraakploeg klaar om huis te slopen. Wanneer gehuil hun aandacht wekt, forceren ze zich een weg naar binnen.

Op de grond lag een levenloze kat van ongeveer een jaar oud bij wie de voorste poten en de staart ontbraken. Walai kon niet anders dan het weerloze diertje, dat ze Able noemde, meenemen naar huis en adopteren.

Maar het verrassende aan dit verhaal is wanneer je deze kat twee jaar later ziet. Aanvankelijk kon hij zich nauwelijks bewegen, maar ondertussen ontwikkelde Able toch een manier om zich voort te bewegen. Ze vergelijken Able wel eens met een Tiranosaurus Rex en als je de onderstaande video hebt gezien zal je meteen begrijpen waarom. Able beweegt zich namelijk voort als een echte kangoeroe en huppelt vrolijk in huis rond.

Lees ook  Houd je hond tijdens een boswandeling in de gaten - Jonge eikels en eikenblad zijn giftig!

DEEL deze geweldige kat met je vrienden!

De jonge vrouw heeft genoeg van haar baas en schrijft deze ontslagbrief. Op het internet worden de woorden uitgebreid gevierd!

Deze spray heb je al meermaals in de bouwmarkt gezien, maar nog niet aangeraakt. Bij je volgende bezoek grijp je er meteen naar.