in

Een verdrietige dag voor de familie Froger – Wat een vreselijk nieuws!

Een verdrietige dag vandaag. De grootmoeder van Natascha en Danny Froger is overleden. Beide kleinkinderen staan op Instagram stil bij het overlijden van hun oma.

‘Wie had verwacht dat we ooit afscheid moesten gaan nemen van de mooiste in ons leven! Onze oma, vrouw, moeder en zus! Ik kan een boek schrijven over wat je voor me betekent. Je was een lieve, geweldige oma die altijd voor mijn meisjes klaarstond. Hoeveel jij om die meisjes gaf, heb je tot de laatste dag laten zien en was de grootste reden dat je niet wilde opgeven. Je hebt nooit opgegeven, maar je lichaam kon niet meer. Wij houden zielsveel van je en zullen je altijd blijven missen’, schrijft Natascha op haar Instagram bij een collage van een hele reeks lieve foto van haar oma.

Lees ook  Dit lijkt misschien op een man die de hond uitlaat, maar kijk eens goed…

Ook Danny staat stil bij het overlijden van zijn grootmoeder: ‘De allerbeste is er niet meer. Ik ga je zo vreselijk missen! Een betere oma had ik niet kunnen wensen. Ik hou van je en we zullen goed voor opa zorgen net zoals jij altijd voor ons hebt gezorgd!’.

Bekijk hieronder foto’s van de oma die zijn gedeeld door de familie Froger, en geef hun de steun via een berichtje in de reacties!

Lees ook  Man probeert 4-jarige dochter van vriendin te verkopen bij pompstation

Wanneer je iets TE verse Sushi besteld in Japan – durf jij nog sushi te eten na het zien van deze beelden

Politie achtervolgt agressief scootertuig die weigeren te stoppen en dan doet de politie DIT (Video)