in

Een vrouw hoort gegil vanuit de keuken komen. Als ze er naartoe loopt en de babysitter op de grond ziet liggen, is ze geschokt

Waarschuwing: Dit artikel bevat foto’s die op sommige lezers schokkend kunnen overkomen.

Felicia Hambrick is is 24 jaar oud en staat op het punt om haar studies aan de “Pacific Luterhan University” in de Amerikaanse staat Washington af te ronden als een ontmoeting met een hond haar leven voorgoed zou veranderen.

Alles begon toen haar beste vriendin Cassy haar vroeg om in de herfst van 2016 een week op haar drie kinderen te passen. De twee vrouwen kennen elkaar al van kinds af aan, en Felicia stemt onmiddellijk in om deze opdracht op zich te nemen. In het weekend zou ook de moeder van Cassy en de familiehond aanwezig zijn.

De hond was een geschenk van Cassy’s vader en tot dan had hij zich altijd voorbeeldig gedragen. Roscoe kwam ook goed met kinderen overeen, maar als hij Felicia ontmoet, is alles anders en beschouwt hij haar als een “vreemde.” De twee hadden al eens een ongelukkige ontmoeting gehad toen de hond haar in de pols had gebeten. Sindsdien werd hij als er bezoek was in een andere kamer opgesloten.

Maar Felicia mag de kinderen van Cassy gewoon te graag. De hond stoort haar niet. Ze wil met plezier op de kinderen passen. Terwijl ze de jongste dochter in bed stopt, kijken de oudere broertjes televisie. Niemand let op dat moment op de hond. Hij was al de hele avond hyperactief, maar niemand dacht er verder over na. Tot ze de slaapkamerdeur opent …

Lees ook  Getrouwde lerares (37) doet het in de auto met leerlinge en schept er nadien over op

Roscoe bespringt Felicia. Met een grootte van 1,50 meter heeft ze geen schijn van een kans tegen het op hol geslagen dier. Ze probeert om Cassy’s dochter te redden en offert zichzelf daarvoor op. Roscoe zou haar meer dan 40 keer bijten: in de armen, de benen, in haar buik en in haar hals. Later herinnert ze zich: “Ik wist dat zijn aanval niet tegen het kleintje gericht was. Hij viel mij direct aan.” Vanaf dat moment bestaat haar wereld alleen nog maar uit pijn. Ook Cassy’s moeder slaagt er niet in om het dier van haar af te trekken.

Gelukkig hoort een buur het gekrijs en belt de hulpdiensten. Als de ambulance na bange minuten ter plaatse komt, is ze zo zwaargewond dat ze niet meer op haar benen kan staan. Het volgende dat ze zich herinnert is dat ze in het ziekenhuis wakker werd. Roscoe had haar een veertigtal keer gebeten. Gelukkig had de hond geen vitale aders geraakt of botten gebroken. Maar dat is een schrale troost.

Felicia verblijft vijf dagen in het ziekenhuis en moest 94 keer gehecht worden om de wonden samen te houden. Om de hoge kosten te betalen richtten haar familie en vrienden een crowdfundingcampagne op. En ook al helen de wonden langzaam, Felicia heeft tot op vandaag vreselijke nachtmerries.

Lees ook  Te dikke toeristen op ezels - Griekse overheid gaat boetes tot 30.000 euro uitdelen

Maar verrassend genoeg verwijt de jonge vrouw Roscoe niets. Ze weet dat de hond gewoon zijn familie wilde beschermen.

Cassy daarentegen voelt zich ellendig, ook al blijft Felicia haar maar op het hart drukken dat ze geen schuld draagt.

Felicia gaat echt op een bewonderenswaardige manier met deze ervaring om. Hoewel haar vrienden en familie haar zeggen dat ze haar littekens moet laten wegwerken, wil ze daar zelf niet van weten. Ze zegt dat deze littekens een blijvende herinnering zullen zijn aan hetgeen ze meegemaakt heeft.

“Ik zal leren om van ze te houden”, zegt ze zelfzeker.

In het onderstaande interview schetst ze de gebeurtenissen in haar eigen woorden. Op dergelijke momenten bestaat er eigenlijk niet echt een happy end. Roscoe reageerde veel te agressief, ook al wilde hij alleen maar zijn familie beschermen. Uiteindelijk werd hij door de politie in beslag genomen en liet men hem inslapen. Iedereen moet beseffen dat een hond een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt en dat ze niet als speelgoed behandeld mogen worden.

Het leven van Felicia is voorgoed veranderd: Omdat ze het leven van een kind wilde beschermen, is ze voorgoed verminkt. Maar dat zou ze opnieuw doen, en de littekens herinneren haar aan haar eigen kracht en vechtlust.

DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden!

Deze thee is een heus wondermiddel. Je buikvet verdwijnt en je huid verbetert erdoor

24 uur nadat ze naar de supermarkt was geweest, overleed haar baby bijna. Mama waarschuwt dat jij de volgende kunt zijn.