in ,

Een vrouw zag iets ongelofelijk in McDonald’s en postte het op Facebook. Kippenvel!

Wie durft er te beweren dat er geen helden meer bestaan? Wat deze medewerker van McDonalds doet, gaat recht door het hart. En dan nog los door het midden!

Eigenlijk wilde Destiny Carreno uit Chicago alleen maar even een snel hap bij McDonalds eten. Maar als ze in de rij aan het wachten is ziet ze hoe een man in een rolstoel zich richting kassa begeeft. Eerst wist niemand wat hij wilde, want hij sprak erg onduidelijk. Maar toen wees hij naar een bordje op zijn schoot: HELP ME PLEASE! Een medewerker reageerde onmiddellijk en ontfermde zich over de man.

mc1

De werknemer (Kenny, meer dan zijn voornaam weten we niet) bestelde een menu voor de man en ging met hem aan tafel zitten. Maar dat was nog maar het begin: Kenny nam rustig de tijd om het eten in kleine hapjes te verdelen en hielp de man met eten. Rustig en met veel geduld. En dan te weten dat hij zo zijn baan op het spel zette, want het arbeidsreglement van McDonalds laat geen persoonlijke ontmoetingen met klanten toe. Maar daar trok hij zich lekker niets van aan!

Lees ook  Man opgepakt die met tassen vol bloemen begraafplaats verliet

mc2

Daarna plaatste Destiny de bovenstaande foto’s op Facebook. Wat ze erbij schreef, kruipt onder de huid:

“Wat ik vandaag ziet, deed de tranen in mijn ogen springen. Blijkbaar is medeleven toch nog niet helemaal uit de mode! … Om eerlijk te zijn: eerst dacht ik dat niemand hem zou helpen. Maar dan gebeurde dit: Deze leuke kassier liet zijn post achter en hielp de man. En niet alleen met bestellen en opdienen. NEE! Hij sneed zijn eten in kleine stukjes en begon hem eten te geven! Op dat moment had ik echt tranen in mijn ogen en mijn hart ging hevig tekeer. Zoveel hulpvaardigheid zie je tegenwoordig nog maar zelden. Waanzin!”

Lees ook  Deze automecanicien besliste om de vrouw in zijn werkplaats te filmen. Hij kan niet geloven wat hij enkele minuten later hoort.

Het voelt echt goed om een verhaal als dit te zien en te lezen. Het bewijst dat er nog altijd mensen met het hart op de juiste plaats rondlopen.

DEEL dit hartverwarmende bericht met je vrienden!

69 jaar geleden werd haar echtgenoot ontvoerd. Maar in 2008 ziet ze DIT op een bruiloft.

De moeder verstopt een camera en ziet wat de babysitter met haar 4-jarige doet. De nachtmerrie van elke ouder!