in

Een zwetende Sylvana van Dumpert wil je gezien hebben vandaag!

Na de havo studeerde Sylvana Artiest Drama bij D’Drive in Leeuwarden en begon ze haar carrière bij SBS6. Hier presenteerde ze de programma’s Babes in Business en Uit Voorraad Leverbaar. Na SBS6 volgden presentatieklussen voor onder meer XITE, Omrop Fryslân en RTL 4.

Ook werd de blondine verslaggeefster voor Dumpert en een vaste verschijning in de online videoserie Dumpertreeten. Daarnaast presenteerde ze tijdens het Formule 1-seizoen de Autobahn F1 Show voor het online magazine Autobahn.

Wat vinden jullie? Staat deze witte bikini goed bij Nikkie Plessen of niet?

IJsselmuiden is ook werkzaam als fotomodel en actrice. Ze speelde in 2015 de rol van Mieke in de miniserie Fout Bloed. In 2016 speelde ze de rol van Fleur in de film Fissa en was ze barvrouw in de film Fataal. Verder speelde ze rollen in de films De Masters en Hartenstrijd.

Jan Smit beleeft gitzwarte dag

Sylvana van Dumpert is sportief
Zo, nu weet je wat van de achtergrond van deze blondine. Over naar de orde van de dag. Want Sylvana heeft zojuist 15 kilometer gerend, en dan willen we natuurlijk zien hoe ze er na afloop uitziet. Gelukkig weet Sylvana ons nooit teleur te stellen:

De vriendin van rapper Snelle laat echt niets aan je verbeelding over!

Leontine Borsato compleet uit de kleren voor de foto!