in

Eigenaars willen hun puppy’s niet meer – gooien hun uit auto op drukke weg

De meesten onder ons worden razend wanneer we vernemen dat mensen hun honden koudweg dumpen in een asiel. Laat staan, op straat! Maar feit is dat het overal ter wereld gebeurt.

Andrei Matei was hier getuige van toen hij onderweg was naar huis met zijn vriendin. Hij was aan het rijden op een drukke weg en zag plots iets bewegen op de weg.

Hij vertraagde en toen hij dichterbij kwam, besefte hij dat het drie kleine puppy’s waren die rondkropen. Ze waren uit de auto van hun baasje gedumpt. Dat meldt The Dodo.

Lees ook  Mannen zitten 42 jaar in cel voor moord die ze niet hebben gepleegd

Gelukkig wist hij meteen wat te doen.

Andrei stak de weg over en pikte de kleine puppy op. Hij zag dat er echter nog twee andere puppy’s waren, iets verderop op de weg.

Hij sprong meteen terug uit de wagen en stapte naar de twee kleine hondjes. Maar vrij snel won hij hun vertrouwen en kon hij hen veilig in zijn wagen leggen.

Kijk maar hoe gelukkig en opgelucht ze er uit zien!

Hoi!

Andrei wist echter dat hij nu moest zorgen voor de drie pups, die geen ouder in de buurt hadden. Hij zocht hopeloos naar de eigenaar, maar kon die nergens opspeuren.

Lees ook  Met dit komkommer dieet kun je in 2 weken 7 kilo afvallen!

Andrei reed naar huis en gaf de kleintjes lekker eten, warmte en veel liefde. Daarna vroeg hij een vriend om advies, en kreeg hij de tip om Aura Vasile te contacteren, zij is de manager van een asiel.

De hondjes zaten helemaal onder de luizen en de larven, en moesten verzorgd worden.

Al heel snel, na een week, kon Aura een eigenaar vinden voor de kleine diertjes!

Deel a.u.b. verder om de inspanningen van deze dierenliefhebbers te delen met je vrienden!

4.400 euro als jij samen met 9 vrienden deze 50 kg cheeseburger op kan

McDonald’s lanceert aparte Big Mac saus die je bij je menu kunt bestellen