in

Eindelijk liefde voor Harrie!

Het onmogelijke lijkt daadwerkelijk te gebeuren: Harrie Snijders in een relatie! Exclusief bij Shownieuws onthult de realityster dat hij aan het daten is met een heel leuk meisje…

”Het is niet zo dat ik met iemand een relatie heb, maar er is wel een meisje met wie ik… contact heb,” vertelt Harrie.

”Maar we zullen even kijken hoe dat gaat lopen. Dit is de eerste keer dat ik dat vertel, spoiler alert!” Volgens Harrie gaat het om een bekend meisje, al wil hij nog niet onthullen hoe zij precies heet.

Lees ook  Video: De grootste ‘supermaan’ van de afgelopen 70 jaar staat op het punt op te komen en breekt alle records

Harrie durft nog niet helemaal aan de liefde toe te geven, maar de eerste grote stap lijkt gezet. ”Je moet veel doen om mij verliefd te krijgen, maar het is een leuk meisje en we zullen kijken welke kant het op gaat. En als het niks is, is er niks aan de hand.

Wordt het wel iets, dan gaan de vrouwen aan de kant.” De Ex On The Beach-hunk heeft al eerder een poging gewaagd met zijn nieuwe vlam.

Lees ook  6-jarige, in elkaar geslagen jongen wordt uitgehongerd gevonden in het zand – de waarheid blijkt hartverscheurend

”Ik ken haar al een tijdje. We hebben het eerder geprobeerd, maar toen werd het niets. We hadden het toen ook allebei druk.”

De recordhouder op het gebied van meeste veroveringen in de Ex On The Beach: Double Dutch-villa denkt dat de opbloeiende liefde waarschijnlijk ook te zien zal zijn in zijn serie op Spike.

In Harrie: Van Het Kamp Naar De Ring is te zien hoe hij zich voorbereidt op zijn Boxing Influencers-wedstrijd.

Doodzieke John leeft nog, maar woont in garagebox: ‘Je hebt niets en je kunt niets’

Gaby Blaaser trots op halfnaakte Instagram-foto’s: ‘Liefst een tikkeltje ordinair’