in

Eindhovens stel wordt staande gehouden door politie – wanneer de kofferbak opengaat barst vriendin in tranen uit

Staande gehouden worden door de politie is niemands hobby. Ook al heb je absoluut niks op je kerfstok, je wordt er waarschijnlijk toch een beetje zenuwachtig van. Het blijft immers de politie.

Wat dit Eindhovense stel afgelopen weekend overkwam tart echter alle verbeelding.

Staande gehouden vanwege drugsvermoeden
Het jonge stel was in de auto onderweg toen ze plots werden gemaand tot stoppen door de politie. Hen werd meteen duidelijk gemaakt dat er een tip was binnen gekomen voor wat betreft potentieel drugsbezit. Zowel de man als de vrouw worden verzocht om de handen op het dak te leggen, om gefouilleerd te worden.

Lees ook  Syrische jongen (14) pleegt zelfmoord op azc-terrein: ‘Hij wilde per se in Nederland blijven’

De man wordt vervolgens gevraagd zijn kofferbak te openen, waarop de agent van dienst ogenschijnlijk een opzienbarende ontdekking doet.

Bizarre plotwending
“Laat jij het aan je vriendin zien of moeten wij het doen?” vraagt hij aan de schijnbaar verbouwereerde jongeman.

Dan neemt het verhaal een bizarre wending en gaat de man op zijn knieën, om zijn vriendin ten huwelijk te vragen…

De jonge vrouw, zichtbaar ontdaan van het geheel, barst in tranen uit, waarop ze nog snel een bevestigend ‘ja’ kan uitbrengen.

Lees ook  Man legt 300 kilometer af en is sneller dan ambulance bij zijn moeder

Wat bleek? De jongeman had alles tot in detail gepland. De samenwerking met de politie, de draaiende camera, alles. Dat zijn vriendin niets doorhad vinden wij dan ook allesbehalve raar. Hoe dan ook, veel geluk samen!

Wat origineel! En ook bijzonder dat de politie hier medewerking aan verleende. Wij zouden er vol ingetrapt zijn in ieder geval.

Deel dit artikel om het stel geluk te wensen en om de sympathieke dienders te bedanken, ze hebben een jong stel een onvergetelijke herinnering gegeven!

Moeder en dochter (11) dood aangetroffen in woning

Vrouw in Kerkrade omgekomen door steekpartij