in

Elke dag smeert zij Aloe Vera op haar gezicht. Het resultaat na 7 dagen? Je gelooft je ogen niet!

Aloe vera is een van de meest gebruikte ingrediënten in diverse schoonheidsproducten. Dit komt doordat de plant vele gezondheids- en geneeskrachtige voordelen heeft.

Jammer genoeg zijn deze producten vaak duur en moeilijk verkrijgbaar. Wat als ik je zou vertellen dat je helemaal niet veel geld hoeft uit te geven om toch profijt te hebben van de werking van Aloe Vera?

Het trucje is erg simpel en het zal binnen enkele dagen de kwaliteit van je huid verbeteren! Het enige wat je nodig hebt om de resultaten te behalen? Aloe Vera natuurlijk. Volg de 9 stappen hieronder om ook jouw huid te laten stralen!

1. Was de plant
Neem een Aloe Vera plant en was de bladeren zorgvuldig.

2. Verzacht de bladeren
Gebruik je duim om de bladeren te verzachten door erop te wrijven.

Lees ook  De foto van deze vader en zijn 6-jarige dochter verovert dankzij fraai haar stormachtig het net.

3. Snijd de bladeren in
Aangezien je niet het hele blad nodig hebt kan je de bladeren in tweeën delen zodat je alleen gebruikt wat je echt gaat benutten.

4. Snijd de hoekjes van de bladeren af
Van beide kanten van de bladeren kan je de hoekjes afsnijden om op deze wijze de bladeren te openen en ze te kunnen pellen.

5. Scheid het blad in tweeën
Pak het blad vast met je handen en scheid deze in tweeën. Als dit niet gelijk lukt kan je altijd een mes erbij pakken om het midden door te snijden.

6. Haal het sap uit het blad
Gebruik een lepel om het sap uit het blad te duwen maar neem alleen zoveel je nodig hebt zodat je de rest niet verspilt. Giet het sap in een kom.

Lees ook  Donny Roelvink heeft een bizarre transformatie ondergaan, dit is hoe hij er nu uitziet:

7. Smeer het op je gezicht
Gebruik je vinger om het sap op je gezicht te smeren. Gebruik het blad om het sap in te masseren en laat het 20 minuten inwerken

8. Reinig je gezicht
Haal het Aloe Vera masker van je gezicht en spoel je gezicht met schoon water. Gebruik geen chemische producten of zeep als je je gezicht wast want dat kan het effect van de Aloe Vera tegen gaan.

9. Gezonde en glanzende huid
Droog je gezicht met een schone handdoek. Je huid zal meteen zacht, gehydrateerd en gezond aanvoelen!

Vind jij dit ook zo een handige tip en ga je het gelijk proberen? Deel dit artikel dan met je vrienden op Facebook zodat ook zij lang kunnen genieten van een stralende huid!

Rugpijn? Deze Japanse techniek wordt steeds populairder en kost je maar 5 minuten!

15 feitjes over linkshandigen die ik nog NOOIT had gehoord. Bij #7 viel mijn mond open van verbazing!