in

Elke nacht staart de hond de man urenlang aan. Als hij ontdekt wat zijn vorige eigenaar met hem deed, begint hij te huilen

Een familie uit China adopteerde onlangs een hond uit het asiel en bedolven hun nieuwe familielid met liefde en affectie. De hond is erg trouw, zachtaardig en schijnt zich goed te voelen bij hen.

Opdat hij genoeg beweging zou krijgen, neemt zijn baasje elke dag de tijd om met hem te spelen en een lange wandeling te maken. Maar er is iets raar: Elke avond, wanneer de man naar bed gaat, blijft de hond lang op de drempel van zijn slaapkamer zitten en staart hem eindeloos aan. De deur staat gewoon open, maar de familie had in de deuropening een poortje aangebracht dat hij niet zomaar de kamer zou kunnen binnenlopen. Als de man ’s nachts wakker wordt, zit de hond nog altijd op dezelfde plek naar hem te turen.

Lees ook  Bomhond lijdt vreselijke verwondingen nadat ze de levens van haar team gered had.

De man maakte zich zorgen dat de hond misschien ziek was en nam hem mee naar de dierenarts. Die kan alleen maar vaststellen dat de hond kerngezond is.

Nog steeds ongerust gaat de man naar het asiel waaruit hij de hond adopteerde, en vertelt de medewerkers over het merkwaardige gedrag van zijn hond s’ nachts. Wat ze hem dan vertellen, doet zijn hart breken.

De voormalige bezitter had gewacht tot de hond in een diepe slaap verzonken was, om hem dan met mandje en al naar het asiel te brengen. De hond sliep zo diep dat hij niet merkte wat er gebeurde. Toen hij wakker werd, was hij in het asiel en was zijn baasje nergens meer te bespeuren.

Lees ook  Heldhaftige pitbull die verhinderde dat een jongetje door z’n moeder verdronken werd, leerde zijn lot.

Toen de man dat hoorde, barstte hij in tranen uit. Hij reed naar huis en haalde meteen het poortje weg uit de deur van zijn slaapkamer. Dan legde hij het mandje van de hond naast zijn bed.

Voortaan slaapt de hond dichtbij zijn baasje en hoeft hij geen angst meer te hebben om s’ ochtends eenzaam en alleen wakker te worden. Want ditmaal is het een vriendschap voor het leven.

DEEL dit aangrijpende verhaal met iedereen die een hart voor honden heeft!

Dit is de reden waarom je hetzelfde water nooit twee keer moet koken!

Hij legt 4 plakjes tomaat in een pot met grond. Dit lijkt vreemd, maar 10 dagen later? Wow!