in

Emotionele Robin Martens vertelt bij Beau voor het eerst over mishandeling

Ze houdt voet bij stuk en blijft de beschuldigingen ontkennen
Actrice Robin Martens heeft een heftig weekend achter de rug. In de nacht van zaterdag op zondag werd ze na een avondje stappen in Castricum aangehouden vanwege mishandeling van een agent. Naar verluidt zou ze de man meerdere keren in zijn gezicht hebben geslagen. Gisteravond was de voormalige GTST-soapie te gast bij Beau om haar kant van het verhaal te vertellen. Daar bleef ze de mishandeling ontkennen.

”In mijn herinnering heb ik hem niet geslagen.”

Met klem
De advocaat van Robin liet eerder al weten dat ze de mishandeling ”met klem” ontkent, maar gisteravond deed de actrice aan tafel bij Beau voor het eerst zelf haar verhaal. Advocaat Peter Plasman was hierbij ook aanwezig. Oog in oog met Beau hield Robin voet bij stuk en wuifde ze de beschuldigingen opnieuw weg.

Lees ook  Ze Hield Er Niet Van Dat Mensen In Haar Tuin Konden Kijken. Haar Oplossing? Briljant!

Niet geslagen
Naar eigen zeggen raakte ze in paniek omdat haar vriend door de agent naar de grond werd gewerkt. Geëmotioneerd vertelt ze: ”Toen ben ik er impulsief naartoe gelopen, om de agent tegen te houden. Ik was heel erg aan het schreeuwen.” De actrice bevestigt wel dat ze hem heeft geprobeerd weg te duwen. ”Maar dat ging helemaal niet, want die man was 1.90 meter”, verklaart ze. Ze voegt eraan toe: ”Ja, ik heb tegen hem geschreeuwd. Maar in mijn herinnering heb ik hem niet geslagen.”

Lees ook  Famke Louise plaatst kiekje met nieuwe vlam maar fans zijn afgeleid!

Mishandeling
De actrice was na een avondje stappen in Castricum betrokken geraakt bij een vechtpartij, nadat een 17-jarige jongen uit Heemskerk daar met een groot mes zwaaide. Het lukte de politie om de jongen tegen de grond te werken en hem het mes te ontfutselen. De situatie escaleerde toen Robins beste vriend aan één van de politieagenten vroeg wie de jongen was die gearresteerd werd. Volgens Robin werd haar vriend vervolgens door de politieagent hardhandig naar de grond gewerkt. De voormalig GTST-actrice zou de politieman daarop hebben beetgepakt en hem hard in zijn gezicht hebben geslagen. Op het politiebureau bleek dat Robin onder invloed was van alcohol.

De dochter van Patricia Paay breekt het internet met iets té gewaagde foto’s:

Elvis’ zelfgeschreven zelfmoordbrief na 40 jaar ontdekt – de woorden breken mijn hart