in

Enkele dagen na de bevalling moesten de 4 ledematen van deze kersverse moeder geamputeerd worden. Nu klaagt ze het ziekenhuis aan.

De levens van Lindsey Hubley en haar verloofde Mike Sampson veranderde drastisch na de geboorte van hun zoon. De komst van een baby verandert het leven van alle ouders, toch? Op 2 maart mocht Hubley haar zoontje Myles voor het eerst begroeten. Helaas had ze enkele dagen later nog een levensveranderende ervaring die allesbehalve positief was.

Op 4 maart ontsloeg het IWK Health Centre moeder en baby uit het ziekenhuis. Het genot van de pasgeboren baby mee naar huis te mogen nemen duurde echter niet lang.

Hubley werd getroffen door een scherpe pijn in de buik. Het werd zo erg dat ze de volgende ochtend het ziekenhuis moesten bellen.

Lees ook  Anouk verrast vriend en vijand met een wel heel bijzondere “tattoo.”

Hubley, Sampson en Myles arriveerden omstreeks 9 u ’s ochtends in het ziekenhuis. Er werd geen onderzoek uitgevoerd om de oorzaak van de pijn te achterhalen.

Dokters zeiden dat ze geconstipeerd was. De familie verliet het ziekenhuis en gingen terug naar huis met een behandeling voor de vermeende constipatie.

Ze zou echter niet lang thuis zijn. Ze eindigde op de spoed van het Queen Elizabeth II ziekenhuis met een veel ergere diagnose.

Ze had een vleesetende bacterie. Het werd alleen maar erger toen er een tweede septische schok volgde. Daarop onderging ze een spoedoperatie waarna ze in een kunstmatige coma werd gehouden.

Lees ook  Als het bedrijf deze man op straat gooit, hebben ze geen idee met wat voor geniaal idee hij 5 minuten later begint.

Een van de zwaarste gevolgen van de infectie was dat al haar vier ledematen geamputeerd moesten worden.

Volgens een persverklaring uitgebracht op 11 oktober heeft Hubley besloten om een rechtszaak in te spannen tegen het IWK Health Centre en haar dokters. Hubley hoopt dat ze kan voorkomen dat anderen hetzelfde moeten meemaken door haar verhaal openbaar te maken.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

2 bejaarde mannen onthullen de bijnamen van tijdens hun jeugd. Het geheim van “Emmer” doet me hardop lachen!

Meisje met Downsyndroom is vastbesloten om de dokters hun ongelijk te bewijzen – en aanvaardt geen “nee” als antwoord.