in

Enkele uren nadat het lichaam van zijn zoon in het lijkenhuis arriveert, post zijn vader deze ijzingwekkende foto met de volgende waarschuwing.

Een verslaving is tragisch. Medische studies hebben aangetoond dat een verslaving een ziekte is waardoor verslaafden niet in staat zijn om zichzelf te helpen. Mike Stollings, een vader en grootvader uit Englewood, Ohio, heeft de strijd aangebonden tegen verslaving. Tijdens de eerste week van november 2014 verloor Stollings zijn zoon Jeramie Ratliff aan een overdosis drugs.

Ratliff was een energieke twintigjarige met een heleboel vrienden en had zelf een zoon, een 10 maanden oude baby genaamd Asher. Ratliff vocht tegen een verslaving maar was daar erg open over. Hij had het over zijn “relatie” met LSD zoals hij het zelf beschreef.

Ratliff onderging verschillende behandelingen en viel zelfs in coma omwille van zijn overmatig drugsgebruik. Maar het was zijn verslaving aan dextromethrofan, wat gewoon vrij verkrijgbaar is, dat zijn dood zou veroorzaken.

Lees ook  Bas Muijs aan gruwelijke dood ontsnapt tijdens opnames GTST

Verschillende uren nadat hij het lichaam van zijn zoon in het lijkenhuisje had aanschouwt, besloot Stollings iets proactief en educatief te doen in de hoop andere ouders van hetzelfde lot te besparen. Stollings nam een foto van het lichaam van Ratliff en postte het op Facebook met een hartverscheurende boodschap over het leven van Ratliff en zijn strijd tegen de verslaving.

Stollings begint zijn boodschap op een sarcastische toon, duidelijk in pijn, en hij heeft het over personen die hun verslaving niet kunnen toegeven. Hij begon zijn bericht als volgt: “Laten we even kijken hoe leuk drugs zijn … dit is hoe het lijkenhuis mijn zoon na een uur op een maandagavond ontving.”

Lees ook  Recordaantal doden in Italië binnen 24 uur

“Mijn ijskoude zoon … vader van een jongen van 10 maanden, kleinzoon van 3 levende grootouders … allemaal compleet verwoest.”

De post gaat verder: “De kleine Asher is te jong om te begrijpen wat er aan de hand is, maar hij zal zich zijn hele leven afvragen wie zijn vader was.”

Ratliff wordt overleefd door zijn zoon Asher en zijn grote familie. Hoewel Stollings het verlies van zijn zoon nooit zal kunnen verwerken, heeft zijn bericht op Facebook de harten van duizenden mensen geraakt en hopelijk kan dit het leven van mensen in dezelfde situatie ten goede veranderen.

DEEL dit hartverscheurend verhaal met iedereen die je kent!

Homofiele vaders adopteren een baby. 14 jaar later verschijnt hij op televisie met een boodschap voor zijn biologische moeder die je aan het huilen zal brengen.

Monster stapt uit auto en doet dan dit met zijn HOND! Gelukkig werd het opgenomen !