in

EOTBDD-Lisa onherkenbaar door nieuwe coupe

Lisa Sace kennen we natuurlijk allemaal van haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch. De brunette zorgde destijds voor heel wat drama in de villa, maar heeft nu opnieuw de aandacht naar zich toe weten te trekken.

De realityster heeft namelijk een nieuwe coupe, en fans herkenden haar bijna niet meer terug. Sterker nog, ze zou sprekend lijken op een andere EOTBDD-deelnemer.

Lees ook  Jongetje (2) verpletterd onder ijssculptuur op kerstmarkt.

Blond
Lisa, die zichzelf ook wel Queen Psycho noemt, plaatste vandaag een spiegelselfie op Instagram waarop ze trots poseert met haar nieuwe kapsel.

De realityster heeft haar bruine lokken (tijdelijk) verruild voor een blonde coupe, en volgens fans lijkt ze daarmee wel heel erg op een andere oud EOTB-deelnemer…

“He said: ‘hello madame’, schrijft ze bij de foto.

Twins
Lisa plaatste namelijk al eerder een foto met blond haar, waarop haar volgers massaal reageerden met de vraag of ze toevallig een drieling was met Terror Twins Esmee en Sharon. Ze zou namelijk heel veel lijken op Esmee.

Lees ook  Meisje (7) uit Halfweg die door vader in hoofd is geschoten OVERLEDEN!

Toch heeft Lisa haar blonde lokken niet heel lang gehouden, want even later plaatste de realityster alweer een ander kiekje met haar welbekende bruine lokken.

Naaktfoto zwangere Utopia-Romy met Cemal online

EOTB-Roy heeft compleet nieuwe look