in

Er zijn dus vijf soorten vrouwelijke geslachtsorganen – check hier welke jij hebt!

Terwijl we over de hele wereld geconfronteerd worden met mannelijke geslachtsdelen – van tekeningen in je collegeschrift tot aan graffiti op muren – komen we maar zelden flamoesjes tegen. Daardoor weten veel meisjes en vrouwen (maar ook mannen!) niet dat een vagijn er heel verschillend uit kan zien en dat er niks is om onzeker over te zijn. Globaal zijn er 5 soorten flamoesjes. Waar valt jouw vagijn het beste onder?

* Maak je geen zorgen als jij je vagijn niet in één van de 5 categorieën kan plaatsen. Elke vagijn is namelijk anders en is dus uniek! Jouw vagijn is mooi zoals hij is.

Barbie vagijn
De barbie vagijn is de doos waarvan veel mensen denken dat hij het meeste voor komt. Ook denken velen dat het vrouwelijke geslachtsdeel er zo uit zou moeten zien. Maar eigenlijk komt deze vagijn juist het minst voor! Bij de barbie zitten de binnenste schaamlippen binnen de buitenste schaamlippen. Zo aan de voorkant zijn de binnenste schaamlippen dus niet zichtbaar. De lippen zitten dicht op het schaambeen, wat betekent dat de schaamlippen redelijk strak zijn.

Lees ook  Voetbalster Lieke Martens heeft echt een prachtig lichaam

Gordijn vagijn
Bij het gordijn zijn de binnenste schaamlippen langer of groter dan de buitenste schaamlippen. De binnenste schaamlippen zijn dus goed zichtbaar. Het ‘gordijntje’ kan per vagijn verschillen. Bij sommige vrouwen steken de binnenste schaamlippen maar een klein beetje uit, bij andere veel. Opvallend is dat het gordijn het meeste voorkomt en gecombineerd kan zijn met andere typen flamoesjes uit deze lijst.

Ben je nieuwsgierig naar de andere soorten flamoesjes

Puffy vagijn
De puffy vagijn lijkt erg op de barbie, maar verschilt op een belangrijk punt. De buitenste schaamlippen hebben meer volume. De lippen bestaan uit meer vel en/of vet dan de barbie. Bij de puffy vagijn heb je of dunne lippen die een beetje hangen of volle lippen. Ook zitten de schaamlippen minder dicht op het schaambeen. Dit alles heeft overigens niets te maken met ouderdom of (over)gewicht, de puffy vagijn komt bij veel verschillende vrouwen voor.

Lees ook  Jennifer Lopez laat op Instagram zien hoe het lichaam van een 48-jarige er ook uit kan zien!

Hoef vagijn
Bij de hoef vagijn zijn de buitenste schaamlippen aan de bovenkant meer open dan aan de onderkant. Hierdoor is bovenaan de vagijn vaak een stukje van de binnenste schaamlippen en/of het clitoriskapje zichtbaar. De binnenste schaamlippen zijn in de meeste gevallen kleiner dan de buitenste waardoor de buitenste schaamlippen aan de onderkant samenkomen. Deze vagijn lijkt op een hoef waar dus ook de naam vandaan komt.

Tulp vagijn
Deze vagijn lijkt op een bloem die elk moment kan openbloeien. In tegenstelling tot het gordijn is er slechts een heel klein stukje van de binnenste schaamlip(pen) zichtbaar over de gehele lengte van het ‘spleetje’. In feite zitten de binnenste schaamlippen nog steeds binnen de buitenste schaamlippen – net als bij de barbie en de puffy vagijn – maar zijn ze wel te zien.

Dit meisje kreeg van één op andere dag heftig uitslag op haar lichaam, DIT was de oorzaak

Jongen schiet zusje dood omdat ze hem de controller van de spelcomputer niet wilde geven.