in

Er zijn weinig volwassenen die deze som kunnen oplossen – Lukt het jou zonder rekenmachine?

Er zijn heel veel verschillende manieren om je hersenen actief en fit te houden . Sommige mensen doen het door middel van sudoku puzzles, of kruiswoordpuzzels, het maakt niet uit wat je precies doet, maar het kan een groot verschil maken voor later wanneer je oud(er) bent.

Sinds kort circuleert er op het internet verschillende soorten puzzles rond, waarbij mensen een som moeten oplossen. Vaak wordt hierbij de wiskunde gebruikt die je hebt geleerd in je jongere jaren, dus de vraag is dan ook, ken jij alle regels nog?

Lees ook  Vrees voor leven van oud-bokser Rudi Lubbers

Vaak draait het om logisch nadenken en dat is ook het geval in de puzzle die wij jullie aanbieden. Op de een of andere manier zijn er veel mensen die deze puzzle niet goed weet op te lossen. Vandaar dat wij jou uitdagen.

Bekijk nog eens naar de som hieronder en denk even goed na en geef vervolgens je antwoord. Lukt het jou om deze rekensom op te lossen zonder rekenmachine?

Lees ook  Vader vriendinnetje verwisselt ranja met GHB: meisje bijna dood

Bekijk het antwoord hieronder:

104

Vermenigvuldigen gaat natuurlijk altijd voor, vandaar dat het 25 x 0 is 0 is. Vervolgens doen we 50 + 50 – 0 + 2 + 2 en dan komen we uit op 104.

Gin kan je stofwisseling stimuleren en helpen om sneller calorieën te verbranden

Amazone-stam wint rechtszaak tegen oliemaatschappij en redt een half miljoen hectare regenwoud