in

Eric redt baby uit oververhitte wagen terwijl ouders “bewusteloos door drugs” op asfalt liggen

Soms kost het niet veel moeite om een leven te redden, maar is een goeie dosis oplettendheid genoeg. De 43-jarige Eric Asher was sowieso al verontrust door de twee bewusteloze volwassenen op de parking, maar toen hij beter keek, zag hij een baby in de oververhitte wagen liggen.

Het was 32 graden op de parking in Canton, Ohio, waar Eric Asher en zijn verloofde toevallig passeerden. Op het asfalt zagen ze twee bewusteloze volwassenen liggen, volgens Eric buiten westen door een overdosis heroïne. In hun auto, al zwaar zwetend: een klein pasgeboren meisje.

Lees ook  Mama deelt het ongelofelijk moment waarop baby zichzelf van verdrinkingsdood redt.

“”We reden erlangs en toen ik rechts keek zag ik de man en vrouw op de grond liggen. Later zagen we dat ze bijna purper waren. Het kind was bedekt in zweet. We hebben haar meteen wat water gegeven, dat was onze prioriteit.”

De auto was open dus Eric haalde het kind meteen uit de auto om het te drinken te geven en een eerste poging te doen om het af te koelen. Ondertussen verwittigden ze ook de hulpdiensten voor zowel ouders als baby.

Lees ook  Het heeft niet mogen zijn: nadat kranige Nasser (95) corona versloeg, is hij nu alsnog overleden

Zowel de baby als de ouders in kwestie maken het intussen weer goed. De moeder van het meisje belde Eric al op om hem te bedanken voor zijn goede daad. Ze vertelde hem dat zowel zij als haar man voormalig heroïneverslaafden waren, maar dat ze hervallen waren na twee jaar clean te zijn. Hun dochtertje wordt ondertussen opgevangen bij familie.

‘Armste president ter wereld’ weigert pensioen

Man loopt met enorme Pitbull in Rotterdam – dit is wat er vervolgens gebeurt