in

Ernstige zorgen om Rogier Smit: “Dit ziet er echt niet goed uit!”

Rogier Smit van het duo Frank & Rogier die je misschien kunt kennen van Paleis voor een Prikkie lijkt flink af te dwalen.

Het duo ligt al weken in de clinch met elkaar en het huwelijk van de twee staat hierbij ook op het spel volgens verschillende media.

“Hij draait door” staat in weekblad D&D die zeggen dat een vriend dat laat weten. Zijn “onhandelbare gedrag” zou eerder te maken hebben met zijn verslaving, hij zou namelijk dagelijks aan de snuifjes zitten.

Een vriend liet dit weten aan weekblad Privé die zei dat hij dit letterlijk iedere dag gebruikt en zijn omgeving begint zich steeds grotere zorgen te maken.

Lees ook  Erwin (38) overlijdt na gloeiend heet bad omdat verzorgster (36) vergat de temperatuur te meten

“Rogier Smit draait door!”
“Zonder komt hij de dag niet door. Frank is daarvan op de hoogte maar laat hem gaan. Hij wil zich er niet mee bemoeien omdat hij bang is dat dat tot ruzie leidt.”

Het gedrag van de televisie-ster zou van kwaad tot erger worden. Een insider vertelt aan weekblad Weekend dat hij in de vriendenkring binnenkwam als timide jongetje maar dat dat in de loop van de jaren niet meer van toepassing is. De insider denkt dat er meer aan de hand is dan alleen een deuk in de relatie van de twee.

Lees ook  De meeste mensen kunnen deze vraag niet beantwoorden – weet jij het antwoord?

Wat is er aan de hand?
De insider laat het volgende weten omtrent zijn zorgen: “Het verhaal gaat rond dat er misschien wel iets anders aan de hand is, dat hij een bepaalde drugsproblematiek zou hebben.

In de laatste uitzendingen op tv ziet hij eruit alsof hij de hele nacht doorgezakt heeft.” Ook zegt hij het volgende: “Hij is een beetje aan het doordraaien, denk ik.

Als je kijkt naar de overvloedige make-up op zijn gezicht, draait hij helemáál door.” Rogier Smit zelf weigert vooralsnog te reageren in de media, behalve “Ik heb mediastilte, punt”

Eh, is dat je normale lach of is je trillend eitje op hol geslagen?

Aleksandra van Love Island is single en laat niks aan de verbeelding over