in

Eva Jinek stopt met talkshow Jinek

Eva Jinek en haar talkshow zullen binnenkort even niet meer te zien zijn bij RTL4. Eva Jinek (42) kan zich alvast op gaan maken voor een welverdiende vakantie (in eigen land).

Binnenkort zal Beau van Erven Dorens (49) namelijk het talkshowstokje van haar over gaan nemen. Zijn talkshow Beau zal dan weer welke werkdag te zien zijn op RTL4.

Lees ook  André Hazes wist foto’s Bridget van social media

De dag dat Eva Jinek en haar talkshow Jinek tijdelijk stoppen is maandag 9 november. Dat is dus al over iets meer dan twee weken.

Beau van Ervan Dorens begint maandag 9 november aan alweer zijn derde seizoen van Beau. Wanneer we Eva Jinek weer kunnen zien schitteren op televisie is nog niet bekend.

Wat gaat Eva Jinek doen tijdens haar vakantie?
Wat Eva Jinek precies gaat doen met al die vrije tijd is nog niet bekend. Maar één ding is zeker: als ze een Willem-Alexander-relletje wil voorkomen kan ze haar vakantie het best maar gewoon lekker in eigen land vieren. Mocht een van jullie haar spotten, stuur ons het kiekje dan even door!

Lees ook  Jerry en Frances dat meer dan 50 jaar was gehuwd, overlijdt aan coronavirus – vielen in slaap in elkaars handen

Miljuschka deelt opnieuw een #eerlijkefoto – vetrollen in een te kleine bikini

Tragisch ongeluk: paard sterft na aanrijding door auto op N375 bij Pesse