in

Ik liet mijn man vermoorden en daarna mijn minnaar – 5 kinderen nu wees!

Een 46-jarige ex nachtclubdanseres die haar minnaar overhaalde haar echtgenoot te vermoorden, liet later ook haar nieuwe geliefde ombrengen. Ze dacht een mooi en luxe leven te kunnen leiden, maar werd gepakt.

Robyn Lindholm is door de rechter in Australië veroordeeld tot levenslang.

De vrouw liet 3 mei 2005 haar vriend George Tempelton, een vader van vijf kinderen, ombrengen. Ze had toen al zeven jaar lang een relatie met de succesvolle tapijtlegger.
Sportschooleigenaar

De moord werd uitgevoerd door haar minnaar Wayne Amey. Lang heeft sportschooleigenaar Wayne niet mogen genieten van zijn luxe leventje met de ex-stripper, want in 2013 werd hij omgebracht in opdracht van Robyn.

Templeton was stomdronken toen hij in 2005 uit zijn huis in Melbourne werd ontvoerd en van de aardbodem verdween. Robyn Lindholm ging in eerste instantie vrijuit omdat ze een albi had. Dat alibi werd onderschreven door Wayne Amey.

Lees ook  Man (58) doodgeschoten voor ogen van partner tijdens uitlaten hondje

Bloed in huis
George, die nogal agressief en jaloers zou zijn, werd nooit gevonden. Er werd alleen bloed van hem in hun huis aangetroffen. Zijn familie smeekte de stripper tijdens het proces alsnog te zeggen waar ze het lichaam had gelaten, zodat ze de zaak eindelijk kunnen verwerken.

In 2013 had de stripper genoeg van haar leventje met Amey. Robyn had in de tussentijd niet stil gezeten en een nieuwe minnaar aan de haak geslagen: Torsten Trabert. Hij was zo in de ban van de ex-stripper dat hij ook haar nieuwe moordklusje wel wilde opknappen.

Lees ook  Ouders die denken dat de hagedis van hun zoon zwanger is, hebben een hilarische ervaring bij de dierenarts.

Honkbalknuppel
Torsten wachtte zijn slachtoffer op op een parkeerterrein en sloeg hem met een honkbalknuppel bewusteloos. Amey werd in de kofferbak van de auto vervoerd naar een verlaten locatie en uiteindelijk doodgestoken en gedumpt.

Robyn Lindholm liet echter aan een vriendin, en later aan weer een nieuwe liefde weten, dat ze in 2005 haar ex George Tempelton had laten vermoorden. Tegen lover Aaron Ardley vertelde ze dat Tempelton uiteindelijk op een boot in stukken zou zijn gesneden en dat zijn stoffelijke resten in het water gegooid waren.

Lindholm werd al eerder veroordeeld voor de eerste moord, en met de tweede zaak erbij heeft ze nu levenslang. Pas vanaf haar 71e kan ze om in vrijheidsstelling vragen.

Politie arresteert bruidegom van trouwstoet Rotterdam

Kijkers los op uitkeringsgezin dat vijfde kind verwacht