in

Experts waarschuwen Koningin Maxima: “Let goed op Alexia!”

Het blijkt van noodzaak voor Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima om hun tweede dochter Alexia scherp in het oog te houden. Experts zeggen dat een tweede kind, die dus géén troonopvolgster is, het vaak zwaarder te verduren krijgt dan de troonopvolgster Amalia of het jongere zusje Ariane.

Dit komt doordat de tweede dochter duidelijker in de schaduw staat van haar oudere zus die ooit Koningin van Nederland zal worden. Wanneer Willem-Alexander iets aparts doet met een van de kinderen, dan is dit dan ook altijd Amalia. Dit is omdat ze natuurlijk klaargestoomd moet worden voor haar toekomst. Het schept een hechtere band die de tweede dochter op een andere manier zal ervaren.

  Patty Brard haalt hard uit en waarschuwt haar volgers

Maxima en Willem moet goed op Alexia letten volgens Experts
Aangezien ze de puberteit betreden is het van grote noodzaak dat de tweede (en derde) dochter zich niet minderwaardig voelen. En dan hebben we het natuurlijk ten opzichte van hun grote zus. Die krijgt namelijk een enorme verantwoordelijkheid en een andere aanpak in opvoeden dan haar jongere zusjes.

  Leontine Borsato compleet uit de kleren voor de foto!

Amalia is pas 16 maar moet wel al voor grote zenders haar woordje doen. Dit gebeurd natuurlijk met strenge afspraken en zal vooralsnog niet spontaan gebeuren om versprekingen te voorkomen:

Oma bevalt van eigen kleindochter, zodat haar zoon en zijn man vaders kunnen zijn

Dochter van Irma blij dat gestolen urn terug is: ‘Mijn moeder werd voor de tweede keer uit mijn leven gerukt’