in

Fabrizio van Temptation Island: “Mijn hart is gebroken”

Fabrizio van Temptation Island heeft een turbulente tijd achter de rug. Op televisie zien we nu dat hij ontzettend verliefd is op Daniëlle, die met haar vriend Mezdi naar het eiland vertrok.

(Let op: spoiler alert!) Hoewel Daniëlle eerst alleen vriendschap wilde met Fabrizio, zijn de twee toch met elkaar in bed beland in aflevering 12. Inmiddels weten we dat Fabrizio happy is met Pommeline, verleidster van Temptation Island 2017. Maar toch heeft hij diepe gevoelens voor Daniëlle gehad en hij zegt zelfs dat hij een gebroken hart heeft.

Lees ook  Telefoonverbod op fiets in 2019

Fabrizio van Temptation Island openhartig
Op Instagram plaatste Fabrizio een foto van hem en zijn vriendin Pommeline en schrijft daarbij: “We drive each other crazy, and Thats How I like it, baby. 2 broken hearts still beatin’, we need this. Cuz aint no one love like we do.”

Pommeline is net bij Merijn weg en tussen Fabrizio en Daniëlle is het nooit iets geworden. Twee gebroken harten dus. Dit betekent wel dat de gevoelens van Fabrizio voor Daniëlle écht waren. Lief!

Lees ook  79-jarige vrouw veroordeeld tot gevangenisstraf voor het voeren van zwerfkatten in haar achtertuin

We hopen dat Fabrizio en Pommeline heel gelukkig zijn samen. Fabrizio heeft zijn Instagram afgeschermd, maar als je hem volgt kun je de foto met de tekst zien.

Doodsbange 11-jarige overhandigt geheim briefje aan leraar. Hij rent meteen naar de telefoon en belt de politie.

Christopher trouwde met zijn droomvrouw: het werd de grootste vergissing uit zijn leven