in ,

Familie laat zoon dopen voor de stekker uit te trekken. Dan zien dokters hoe hij terug wakker wordt.

De driejarige Dylan Askin kreeg te horen dat hij een zeldzame vorm van longkanker had, maar na een maand behandeling stortte hij in op school. De kleine jongen uit Derby uit Engeland had een lange revalidatie voor zich, maar plotseling ging zijn toestand zienderogen achteruit.

De tumoren op zijn longen maakten het moeilijk voor hem om te ademen. Nadat hij met de chemo begon, zag het er best goed uit. Maar nadat hij op school ingestort was, hing zijn leven voortdurend aan een zijden draadje.

longen1

De dokters moesten hem aan de beademingsmachine leggen en er werd al begonnen met palliatieve zorgen. Alsof dat nog niet erg genoeg was, kreeg hij ook nog eens een infectie waardoor zijn organen het lieten afweten. Zijn hart ging tekeer tegen 200 slagen per minuut. De dokters moesten de ouders het hartverscheurende nieuws brengen dat geen enkele ouder wil horen.

Lees ook  Dít zijn vijf vroege waarschuwingssignalen van botontkalking

longen2

Kerry,29, en Mike,36, wisten dat hun zoon erg leed. Op zeker ogenblik kwam dan ook de onvermijdelijke vraag of ze de machine wilden uitschakelen. Het was Goede Vrijdag. Eigenlijk was het al een wonder dat hij het zo lang had volgehouden.

longen3

Dus lieten Mike en Kerry Askin de jongen dopen en maakten ze zich klaar om afscheid te nemen. Als onderdeel van de procedure om de machines uit te schakelen, gaven de dokters hem ook geen middelen meer om zijn spieren lam te leggen. Maar wat er vervolgens gebeurde choqueerde iedereen.

longen4

Dylan begon plotseling zijn benen te bewegen. Eigenlijk was dat onmogelijk omdat hij virtueel hersendood was door een gebrek aan zuurstof in de hersenen. Dus begonnen de dokters meteen onderzoeken uit te voeren en zagen dat zijn brein gewoon functioneerde en dat hij gewoon zou kunnen leven. De artsen lieten hem dus gewoon aan de beademingsmachine en hij bleef de volgende weken in het ziekenhuis waar hij langzaam herstelde.

Lees ook  Moeder en dochter moorden familie uit

longen5

De jongen werd sterker en sterker en de artsen in het ziekenhuis spreken over een wonderbaarlijke genezing. Ondertussen is de jongen terug thuis en staan er hem nog wel enkele behandelingen te wachten, maar zijn ouders genieten van elk moment dat hen samen gegund is!

Bekijk het hele verhaal hieronder en DEEL deze miraculeuze genezing met je vrienden op Facebook!

Tienerzoon wordt afgewezen voor het bal. Maar als een wildvreemde komt opdagen, wordt mama helemaal gek.

Deze man wordt in bed betrapt met een jongere vrouw. Maar zijn excuus is waterdicht!