in

Famke Louise doet verdrietige onthulling

Famke Louise was te gast bij het 538-programma Weekend Wietze en deed daar een verdrietige onthulling..

De zangeres vertelde niet alleen waarom ze onlangs haar hele Instagram-pagina leeghaalde, maar ook dat ze weinig sociale contacten heeft.

“Het is heel moeilijk voor mij om bijvoorbeeld vriendinnen te hebben, überhaupt. Ik heb er ook bijna geen”, vertelt Famke.

“Dat is gewoon puur omdat ze je altijd gebruiken om de fame. Het is gewoon heel vervelend. Eigenlijk heb je daardoor best weinig sociale contacten.

Ik level over het algemeen ook beter met mensen die wat ouder zijn. Mensen van mijn leeftijd laat ik gewoon een beetje links liggen, want die snappen het niet.

Sommige mensen hebben een stuk of vijftien vriendinnen, ik heb er misschien twee. Daar heb ik genoeg aan.”

Lees ook  Meisje begint dansje te filmen maar na 52 seconden komt haar papa binnengewandeld. Vanaf dat moment verandert alles.

Ook verklapt ze waarom ze onlangs alle foto’s van haar Instagram verwijderde. “We zaten natuurlijk allemaal in een lockdown en de afgelopen twee jaar waren voor mij best wel heftig.

Echt een enorme achtbaan wat betreft werk. Ik heb nooit tijd gehad voor dingen die voor mij persoonlijk belangrijk waren.

Tijdens zo’n lockdownperiode loop je daar dus best wel tegen aan. Dan realiseer je je toch dat je best wel veel dingen voor jezelf hebt verwaarloosd. Je gaat ook even terugdenken aan wat lastige momenten.”

Op de vraag wat voor dingen Famke dan verwaarloosde geeft ze openhartig antwoord. “Nou, bijvoorbeeld lekker dingetjes voor mezelf doen, zoals een middagje skeeleren of koken.

Op een gegeven moment leefde ik elke dag van Thuisbezorgd. Het was eigenlijk gewoon heel erg ongezond leven en dat besef je dan wel ook en dat komt best wel hard aan.

Lees ook  Zó zag transgender Nikkie Tutorials er vroeger uit!

Daarnaast heb ik nog wat dingetjes moeten verwerken wat er in mijn verleden is gebeurd, ook met m’n vader natuurlijk. Ik heb eigenlijk nooit echt de tijd genomen om dat goed te verwerken.

Toen dacht ik: we zitten allemaal in een lockdown we kunnen toch niks doen, ik gooi mezelf er gewoon helemaal uit. Ik ga echt even bijkomen en ook geen dingen doen op social media.

Ik heb gewoon echt even de tijd voor mezelf genomen. Ik kan alles terughalen, maar ik weet niet of ik dat ga doen.

Ik wil een nieuwe start maken voor mezelf, ook op muziekgebied. Ik sta daar gewoon honderd procent achter.”

Omstanders pakken Roemeen die bejaarde vrouw beroofd

Anna Nooshin deelt vies geheimpje over hoe ze doet met haar verloofde